Шоколадово брауни с кафе и кокос

Необходими продукти:
- 120 грама черен шоколад, нарязан на едро
- 3/4 чаена чаша кокосово масло
- 1 чаена чаша кокосова захар
- 1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
- 3 яйца, леко разбити
- 1/2 чаена лъжичка морска сол
- 1 чаена лъжичка еспресо на прах
- 3 супени лъжици кокосово брашно
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса и подмажете квадратна форма за печене с размери 20 сантиметра.
- В голяма купа разтопете на водна баня шоколада и кокосовото масло. Разбъркайте и оставете сместа леко да се охлади.
- Добавете кокосовата захар, ванилията, яйцата, солта и еспресото. Разбъркайте.
- Пресейте кокосовото брашно в шоколадовия крем и отново разбъркайте до хомогенна консистенция.
- Изсипете сместа в тигана и печете около 20 минути или докато клечката за зъби излезе чиста от центъра на сладкиша.
- Изчакайте шоколадовото брауни да се охлади напълно, преди да го нарежете и поднесете.
Да ви е сладко!
Снимки: cookeatpaleo.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА САПУН С КАФЕ И МЕНТА 120 г
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
ОПТИАТ СКРАБ ОТ КАФЕ "СОЧНА МАНДАРИНА" 220 гр.
Е ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 1 кг DXN
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Крем с кафе
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Кокосов десерт с ванилов сладолед и портокал
- Студено мляко с шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Ограничаване приема на кофеин
- Ограничаване на консумацията на шоколад
Коментари към Шоколадово брауни с кафе и кокос