Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Шишчета от три вида мариновано месо (агнешко, свинско и телешко)

Шишчета от три вида мариновано месо (агнешко, свинско и телешко)

от 21 май 2018г.
Шишчета от три вида мариновано месо (агнешко, свинско и телешко) - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 килограм агнешко месо
  • 1 килограм свинско месо
  • 1 килограм телешко месо
  • 2 глави лук
  • подправки (червен и черен пипер, кимион, сол, магданоз и други по ваше желание)
  • 40 милилитра сок от лимон
  • 40 милилитра сок от нар
  • 50 грама сланина


Начин на приготвяне:

Измийте трите вида месо, подсушете ги и нарежете на парчета с дължина около 5-6 сантиметра и дебелина колкото пръст. Необходимо е да почистите от всякакви ципи, жили и други ненужни части, оставете само чисто месо.

След това сложете всеки вид месо в отделен съд, тъй като маринатите са различни.

Агнешкото поръсете със сол, червен пипер и кимион; телешкото - със сол, черен пипер, нарязан лук и налейте лимоновия сок, а свинското овкусете с черен пипер, магданоз, сол, лук и малко сок от нар.

Оставете месата да престоят няколко часа, за да поемат ароматите на подправките.

След това преплетете различните късчетата помежду им и тогава нанижете върху шишчета, като започнете всяко с парченце сланина. Разбира се, бихте могли и да редувате телешкото, свинското и агнешкото в произволна последователност.

Изпечете на жар, като обръщате от всички страни до готовност на месните хапки.

Поднесете шишчетата, докато са горещи, а за гарнитура може да предложите пресни зеленчуци.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru

Още по темата:
  • Шишчета от калмари с риба и гарнитура от гриловани зеленчуци Шишчета от калмари с риба и гарнитура от гриловани зеленчуци
  • Гъбени шишчета в марината от соев сос, лимон и чесън Гъбени шишчета в марината от соев сос, лимон и чесън
  • Гъбени шишчета с марината от сос от стриди и подправки Гъбени шишчета с марината от сос от стриди и подправки
  • Шишчета от рибени хапки с манго и чери домати Шишчета от рибени хапки с манго и чери домати
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ВЕРТИКАЛЕН ГРИЛ CHEF-O-MATIC
139.00лв.

ВЕРТИКАЛЕН ГРИЛ CHEF-O-MATIC

Безплатна доставка за България!
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв.

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
850.00лв.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34

Безплатна доставка за България!

Коментари към Шишчета от три вида мариновано месо (агнешко, свинско и телешко)

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Шишчета от три вида мариновано месо (агнешко, свинско и телешко)
    www.framar.bg 
    на 06 August 2025 в 09:40
    Коментирайте "Шишчета от три вида мариновано месо (агнешко, свинско и телешко)"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Как и колко да варим различните видове месо
  • Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
  • Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
  • Шишчета от калмари с риба и гарнитура от гриловани зеленчуци
  • Диета Карнивор - основана единствено на месо
  • Защо е полезно да ядем гъше месо
  • Гъбени шишчета в марината от соев сос, лимон и чесън
  • Дългите пътувания вредят на паметта, месото я подобрява
  • Печена патица с мед
  • Недоизпечените кюфтета застрашават милиони с хранителни натравяния
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 20 дни, 20 часа и 22 мин.

Трансглутаминаза – идеалното лепило за месо

преди 152 дни, 12 часа и 2 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 25 дни, 23 часа и 44 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 27 дни, 23 часа и 21 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 32 дни, 21 часа и 41 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 39 дни, 17 часа и 51 мин.
Всички

АНКЕТА

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ТЕНА PROSKIN PANTS ЕДНОКРАТНО БЕЛЬО ЗА ВЪЗРАСТНИ ТИП ГАЩИ SUPER L * 12

ОЛИМП BCAA ЕКСПЛОУД прах 280 г ВКУСОВЕ

СУИТЛИ СТЕВИЯ ТРАПЕЗЕН ПОДСЛАДИТЕЛ гранули 125 г

АЛОЕ ВЕРА капсули 275 мг * 100 NATURE'S WAY

ЛА РОШ ЛИПИКАР АП+ ИЗМИВАЩ ДУШ КРЕМ ЗА ТЯЛО 400 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Веселина Неделчева

Коментар на: Велин от 05 авг 2025г. в 23:23:53

Веселина Неделчева

Коментар на: Велин от 05 авг 2025г. в 23:23:47

ФЕНАКСОН таблетки * 30 WEDO

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 авг 2025г. в 15:49:04

НЕВРОЛАКСИН таблетки * 120 ТОШКОВ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 авг 2025г. в 15:16:14

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Коментар на: Рада от 05 авг 2025г. в 15:07:50
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival