Чеснови хлебчета

Необходими продукти:
600-700 грама готово тесто (с мая)
5-6 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
0,5 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Към тестото прибавете 2 скилидки намачкан чесън, размесете. Оформете хлебчетата, подредете върху хартия и оставете да втасат (около 20 минути). Когато това стане, сложете във фурната и изпечете до златисто.
Докато хлебчетата се пекат, направете соса: намачкайте останалите скилидки чесън, смесете ги със зехтина, посолете и разбъркайте.
Извадете питките от фурната и намажете със соса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
ХЕРЦФИТ капсули * 180 SANCT BERNHARD
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMYLY С ЧЕСЪН 750 мл
АУДИО КАЛМ капсули * 30
НУТРИКОСТ ЧЕСЪН капсули * 240
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Цветни рулца от тортила питки
Коментари към Чеснови хлебчета