Чеснови хлебчета
Необходими продукти:
600-700 грама готово тесто (с мая)
5-6 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
0,5 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Към тестото прибавете 2 скилидки намачкан чесън, размесете. Оформете хлебчетата, подредете върху хартия и оставете да втасат (около 20 минути). Когато това стане, сложете във фурната и изпечете до златисто.
Докато хлебчетата се пекат, направете соса: намачкайте останалите скилидки чесън, смесете ги със зехтина, посолете и разбъркайте.
Извадете питките от фурната и намажете със соса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
БИОКЕЪР ЕРАДИЦИДИН ФОРТЕ таблетки * 90
ХУНКА КЕЪР БАЛСАМ ЗА КОСА С ЧЕСЪН И ДАФИНОВ ЛИСТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 400 мл
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Канелени сладки с мед
Коментари към Чеснови хлебчета