Чеснови хлебчета

Необходими продукти:
600-700 грама готово тесто (с мая)
5-6 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
0,5 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Към тестото прибавете 2 скилидки намачкан чесън, размесете. Оформете хлебчетата, подредете върху хартия и оставете да втасат (около 20 минути). Когато това стане, сложете във фурната и изпечете до златисто.
Докато хлебчетата се пекат, направете соса: намачкайте останалите скилидки чесън, смесете ги със зехтина, посолете и разбъркайте.
Извадете питките от фурната и намажете със соса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60
ПРОМОУЕЙТ УЪРЛД ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули * 180
ГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рулца от тортила питка с апетитка
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Шоколадови палачинки
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Кюфтета от хляб и коприва
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
- Чеснова майонеза със зехтин
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
Коментари към Чеснови хлебчета