Чеснови хлебчета
 
    Необходими продукти:
600-700 грама готово тесто (с мая)
5-6 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
0,5 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Към тестото прибавете 2 скилидки намачкан чесън, размесете. Оформете хлебчетата, подредете върху хартия и оставете да втасат (около 20 минути). Когато това стане, сложете във фурната и изпечете до златисто.
Докато хлебчетата се пекат, направете соса: намачкайте останалите скилидки чесън, смесете ги със зехтина, посолете и разбъркайте.
Извадете питките от фурната и намажете със соса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
БИОХЕРБА ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 10 мг * 150
ЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
БИОВИТАЛИТИ АФРОДИЗИАК ЗА МЪЖЕ тинктура без алкохол 25 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да пречистим кръвоносните съдове с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Тутманик





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Чеснови хлебчета