Чеснови крутони с кашкавал

Необходими продукти:
1/2 черен хляб
3 скилидки чесън
10 грама кашкавал
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на малки кубчета.
Намачкайте скилидките чесън, кашкавала настържете.
Подсолете на вкус хлебните парчета, след това поръсете с чесъна и кашкавала.
Изсушете във фурната на функция "вентилатор" при 260 градуса за около 6 минути. Разбъркайте и оставете да се запекат за още 6 минути.
Вече си имате хрупкави чеснови крутони.
Добър апетит!
Снимка: lady.tut.by
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Италиански чеснов хляб
- Панцанела - италианска салата от домати и препечен хляб
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Кюфтета от хляб и коприва
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Хлебен пудинг
- Печен хляб с яйца и домати
- Плосък хляб без глутен
Коментари към Чеснови крутони с кашкавал