Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Супи Зеленчукови Чеснова супа с хляб, кашкавал и бяло вино

Чеснова супа с хляб, кашкавал и бяло вино

от 30 юни 2016г.
Чеснова супа с хляб, кашкавал и бяло вино - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

2 супени лъжици зехтин
2 глави лук
12 скилидки чесън
200 милилитра сухо бяло вино
250 милилитра пилешки бульон
1 дафинов лист
400 грама франзела или бял хляб
150 милилитра готварска сметана с 33% масленост
100 грама твърд кашкавал или тип Грюер


Начин на приготвяне:

Начупете хляба на малки парчета.


Лука обелете и нарежете тънко, чесъна намачкайте с помощта на преса.


Сгорещете зехтина на среден огън и в него запържете лука и чесъна за около 10-12 минути.

След това налейте виното, затворете тенджерата с капак, намалете малко температурата и оставете зеленчуците да се приготвят 10 минути, като разбърквате.

Налейте пилешкия бульон, сложете дафиновия лист и нека сместа се вари 30 минути. После свалете от котлона, добавете хляба и изчакайте той да поеме течността.


Извадете дафиновия лист и прехвърлете съдържанието на съда в блендер. Смелете до еднородност и върнете в тенджерата. Налейте сметаната, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.


Преди да поднесете поръсете с настъргания кашкавал.

Добър апетит!

Снимки: food.passion.ru

Още по темата:
  • Чеснова супа Чеснова супа
  • Чеснова супа с крутони, шунка и яйца Чеснова супа с крутони, шунка и яйца
  • Чеснова супа с жълтъци и кисело мляко Чеснова супа с жълтъци и кисело мляко
  • Чеснова крем супа с гъби, препечен хляб и пармезан Чеснова крем супа с гъби, препечен хляб и пармезан
5.0/5 1 оценка

Коментари към Чеснова супа с хляб, кашкавал и бяло вино

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Чеснова супа с хляб, кашкавал и бяло вино
    www.framar.bg 
    на 06 July 2025 в 21:26
    Коментирайте "Чеснова супа с хляб, кашкавал и бяло вино"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Супи
  • Зеленчукови супи
  • Испанска чеснова супа
  • Чеснова супа
  • Чеснова гъбена супа с билково масло
  • Чеснова крем супа със сметана и картофи
  • Царевична супа с чесън, скариди и авокадо
  • Чеснова супа с кашкавалени крутони
  • Консумирайте чеснова супа срещу грип и настинка
  • Чеснова крем супа с гъби, препечен хляб и пармезан
  • Чеснова супа с крутони, шунка и яйца
  • Чеснова супа с лук, картофи и кашкавал
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Бяло течение от окото - склерата ли е?

преди 1246 дни, 19 часа

Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

преди 2026 дни, 10 часа и 36 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 2 дни, 9 часа и 27 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 9 дни, 5 часа и 37 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 10 дни, 22 часа и 18 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 23 дни, 5 часа и 9 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ФЕНОМЕНЪТ ТЕСЛА - ХАМИШ МАККЕНЗИ - ХЕРМЕС

ЛЮКСЕОЛ МАСКА КЕРАТИН 200мл 337871

ЛЮКСЕОЛ МАСКА УКРЕПВАЩА 200мл 335570

ЛЮКСЕОЛ МАСКА П/В КОСОПАД 200мл 337222

КСИЛОМЕТАЗОЛИН капки за нос, разтвор 0.1 % 10 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 18:12:15

КЛАЦИД таблетки 250 мг * 10 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 18:11:15

КЛАЦИД таблетки 250 мг * 10 МАЙЛАН

Коментар на: Нина Пламенова Димитрова от 04 юли 2025г. в 15:30:22

ДЖАРДИНС таблетки 10 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 14:11:26

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 04 юли 2025г. в 12:06:50
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival