Царевица на скара с лютив сос
Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша чили сос
- 3 супени лъжици разтопено масло
- 1 супена лъжица сос Срирача
- 2 скилидки чесън (пресовани)
- сок на 2 лимона
- сол и черен пипер
- 6 кочана царевица
- кориандър за гарниране
Начин на приготвяне:
Пригответе маринатата за царевицата: в купичка смесете двата вида сос, маслото, чесъна и лимоновия сок. Подправете със сол и пипер.
Намажете обилно с получената смес кочаните царевица.
Изпечете на средна температура на скарата. Когато ги обръщате, намазвайте отново със сос. За 10-15 минути царевицата трябва да е омекнала и овъглена.
Гарнирайте с кориандър и сервирайте.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: Delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 V ВЕНЕЦИАНСКО РУСО
ЦАРЕВИЧНА КОСА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 N СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Царевична запеканка със спанак
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- 17 полезни неща, които да направим у дома само с царевично нишесте
- Царевица, Кукуруз
- Консервирана царевица (кочани)
Коментари към Царевица на скара с лютив сос