Царевица на скара с лютив сос

Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша чили сос
- 3 супени лъжици разтопено масло
- 1 супена лъжица сос Срирача
- 2 скилидки чесън (пресовани)
- сок на 2 лимона
- сол и черен пипер
- 6 кочана царевица
- кориандър за гарниране
Начин на приготвяне:
Пригответе маринатата за царевицата: в купичка смесете двата вида сос, маслото, чесъна и лимоновия сок. Подправете със сол и пипер.
Намажете обилно с получената смес кочаните царевица.
Изпечете на средна температура на скарата. Когато ги обръщате, намазвайте отново със сос. За 10-15 минути царевицата трябва да е омекнала и овъглена.
Гарнирайте с кориандър и сервирайте.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: Delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ С ЦАРЕВИЦА 200 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 11 A ПЯСЪЧНО ПЕПЕЛНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Консервирана царевица (кочани)
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Маринована млечна царевица
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
Коментари към Царевица на скара с лютив сос