Консервирана царевица (кочани)

Необходими продукти:
няколко малки кочанчета млада царевица
1 литър вода
20 грама сол
Начин на приготвяне:
Сложете водата да заври, добавете солта.
Почистете царевицата от листата и косата, нека кочаните се варят за кратко в чиста вода. Извадете ги и нека изстинат, след което ги подредете в буркани. Когато и солената вода се охлади, с нея залейте царевицата и затворете бурканите. Сложете ги в тенджера с вода, на дъното на която сте поставили решетка. Поставете на котлона и засечете 1 час от момента на завиране на водата. Готовата царевица приберете на студено.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ПРОМОКОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 M МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
ХЕРБАЛКАН УРОХЕРБ тинктура 50 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Бобови култури/варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Рецепти за консерва от патладжани с чушки
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Три вида мариновани краставички - с чесън, домати и люти чушки
- Консерва от патладжани с моркови, чушки и чесън
Коментари към Консервирана царевица (кочани)