Царевица на скара с бекон и масло
Необходими продукти:
- 6 кочана царевица
- 2 парчета бекон
- 120 грама сирене фета
- 1,5 супена лъжица масло
- зелени подправки на вкус (кориандър, магданоз)
Начин на приготвяне:
Намажете всеки кочан царевица с разтопеното масло и увийте във фолио. Сложете ги върху загрятата скара и обръщайте на всеки пет минути. Фолиото трябва напълно да покрива царевицата. Докато тя се пече, изпържете бекона (да стане хрупкав) и го сложете върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина. След това нарежете на ситно зелената подправка и отцедения бекон, а сиренето натрошете.
Свалете царевицата от скарата, махнете фолиото, напръскайте я с разтопено масло. Поръсете с парченца бекон, след това със сиренето и най-отгоре с магданоза.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
ПРОМОКОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 V ВЕНЕЦИАНСКО РУСО
ПРОМОЦАРЕВИЧНА КОСА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 N СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ПРОМОПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Консервирана царевица (кочани)
- Пълнени хлебчета с бекон, зелен лук и кашкавал
Коментари към Царевица на скара с бекон и масло