Царевица на скара с бекон и масло
Необходими продукти:
- 6 кочана царевица
- 2 парчета бекон
- 120 грама сирене фета
- 1,5 супена лъжица масло
- зелени подправки на вкус (кориандър, магданоз)
Начин на приготвяне:
Намажете всеки кочан царевица с разтопеното масло и увийте във фолио. Сложете ги върху загрятата скара и обръщайте на всеки пет минути. Фолиото трябва напълно да покрива царевицата. Докато тя се пече, изпържете бекона (да стане хрупкав) и го сложете върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина. След това нарежете на ситно зелената подправка и отцедения бекон, а сиренето натрошете.
Свалете царевицата от скарата, махнете фолиото, напръскайте я с разтопено масло. Поръсете с парченца бекон, след това със сиренето и най-отгоре с магданоза.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 G ЗЛАТИСТО ТЪМНО КЕСТЕНЯВО
ПАЛМЪРС ТЪМИ БЪТЪР КРЕМ ЗА ТЯЛО ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ ПРОТИВ СТРИИ 125 гр.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 10 N ПЛАТИНЕНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Царевична запеканка със спанак
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Царевица, Кукуруз
Коментари към Царевица на скара с бекон и масло