Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Хрупкаво панирано пилешко месо с лют сос и мед

Хрупкаво панирано пилешко месо с лют сос и мед

Хрупкаво панирано пилешко месо с лют сос и мед - изображение

Необходими продукти:

  • 1/3 чаена чаша сос Срирача
  • 2 супени лъжици пчелен мед
  • 1 супена лъжица соев сос
  • 1 1/2 чаена лъжица сусамово олио
  • 1/2 чаена лъжица пресован чесън
  • 1/4 чаена лъжица джинджифил на прах
  • 500 грама пилешки гърди, нарязани на хапки в желан размер
  • 1 1/2 чаена чаша едра галета

Начин на приготвяне:

Комбинирайте соса Срирача, меда, соевия сос, сусамовото олио, чесъна и джинджифила.

Потопете парченцата месо в соса и оваляйте в галетата.

Подредете върху хартия за печене и запечете във фурната 20 минути на 220 градуса, докато станат златисти.

Сервирайте със сос по желание и консумирайте, докато са все още горещи.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: thespruceeats.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти