Хрупкави сладки хлебни рулца с масло и канела

Необходими продукти:
- 300 грама филийки тостерен хляб
- 100 грама краве масло
- 1/2 чаена чаша захар
- 1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филиите, а меката вътрешност разточете с точилка. След това намажете хубаво с разтопено масло и поръсете със смес от канелата и захарта.
Навийте рулца, които закрепете по удобен за вас начин.
Изпечете ги за 10 минути при 220 градуса.
Получените хрупкави сладки хлебчета са прекрасно допълнение както към чай, така и към кафе.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Да разбием заблудите - хляба
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Погача за прощъпулник
- Панцанела - италианска салата от домати и препечен хляб
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Класическа рецепта за чабата
- Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
Коментари към Хрупкави сладки хлебни рулца с масло и канела