Хрупкави сладки хлебни рулца с масло и канела

Необходими продукти:
- 300 грама филийки тостерен хляб
- 100 грама краве масло
- 1/2 чаена чаша захар
- 1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филиите, а меката вътрешност разточете с точилка. След това намажете хубаво с разтопено масло и поръсете със смес от канелата и захарта.
Навийте рулца, които закрепете по удобен за вас начин.
Изпечете ги за 10 минути при 220 градуса.
Получените хрупкави сладки хлебчета са прекрасно допълнение както към чай, така и към кафе.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Хлебен пудинг
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Яжте хляб - за отслабване
- Питка за Бъдни вечер с мед
- Хляб с орехи и брашно от елда
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
Коментари към Хрупкави сладки хлебни рулца с масло и канела