Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Хрупкави рулца от раци в панировка от майонеза

Хрупкави рулца от раци в панировка от майонеза

Хрупкави рулца от раци в панировка от майонеза - изображение

Необходими продукти:

  • 150 грама рулца от раци
  • 1 яйце
  • 1 супена лъжица майонеза
  • 2,5 дупени лъжици брашно
  • сол и черен пипер на вкус
  • 50 милилитра олио
  • галета

 

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцето в подходяща купичка и добавете майонезата и брашното. След това подправете на вкус (може да използвате чесън, ако харесвате вкуса и аромата му) и разбъркайте.

Потопете рулцата от раци в панировката (предварително ги размразете), оваляйте ги в галета и изпържете в олио.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: anytaste.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястия