Хрупкави рулца от раци в панировка от майонеза
Необходими продукти:
- 150 грама рулца от раци
- 1 яйце
- 1 супена лъжица майонеза
- 2,5 дупени лъжици брашно
- сол и черен пипер на вкус
- 50 милилитра олио
- галета
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцето в подходяща купичка и добавете майонезата и брашното. След това подправете на вкус (може да използвате чесън, ако харесвате вкуса и аромата му) и разбъркайте.
Потопете рулцата от раци в панировката (предварително ги размразете), оваляйте ги в галета и изпържете в олио.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: anytaste.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Салата Клеопатра
- Картофена салата с шунка, царевица и рулца от раци
- Салата от морско зеле с царевица, рулца от раци и майонеза
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Краб (вид рак)
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Домашни кюфтета от рулца от раци
- Салата Снежни човеци от ориз, царевица и рулца от раци
- Предястие от краставици с крема сирене, кашкавал и рулца от раци
- Салата от рулца от раци с калмари, яйца и маслини
Коментари към Хрупкави рулца от раци в панировка от майонеза