Салата от рулца от раци с царевица и ориз

Необходими продукти:
100 грама рулца от раци
200 грама консервирана царевица
4 супени лъжици ориз
100 грама майонеза
1/2 връзка зелен лук
2 яйца
черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност и отцедете течността с помощта на гевгир.
Яйцата сварете твърдо и ги обелете, когато се охладят напълно. Нарежете произволно.
Рулцата от раци нарежете на тънки сламки.
Зеления лук накълцайте ситно.
Смесете продуктите в салатиера и разбъркайте. Подправете с майонезата, сложете сол и черен пипер на вкус и отново разбъркайте.
Вече може да поднесете салатата.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Салата с чери домати, маслини и кедрови ядки
- Домашни кюфтета от рулца от раци
- Салата от домати с елда
- Горчивите салати - модерни и полезни
- Салата от тиквички с орехи
- Гръцка салата
- Морковена салата с нахут и таханов дресинг
- Насърчете отслабването със свежа салата от листа от червено цвекло
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Салата Снежни човеци от ориз, царевица и рулца от раци
Коментари към Салата от рулца от раци с царевица и ориз