Салата от рулца от раци с царевица и ориз
Необходими продукти:
100 грама рулца от раци
200 грама консервирана царевица
4 супени лъжици ориз
100 грама майонеза
1/2 връзка зелен лук
2 яйца
черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Сварете ориза до готовност и отцедете течността с помощта на гевгир.
Яйцата сварете твърдо и ги обелете, когато се охладят напълно. Нарежете произволно.
Рулцата от раци нарежете на тънки сламки.
Зеления лук накълцайте ситно.
Смесете продуктите в салатиера и разбъркайте. Подправете с майонезата, сложете сол и черен пипер на вкус и отново разбъркайте.
Вече може да поднесете салатата.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЪРВЕН САЛАТЕН КОМПЛЕКТ 19310
ЛЕНЕНО СЕМЕ 500 г СТЕЛ АРГО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Салата от маслини и лук
- Рецепти за салати от маруля
- Шопска салата – кулинарният трибагреник на Балкантурист
- Салатен дресинг Цезар с аншоа и пармезан
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
Коментари към Салата от рулца от раци с царевица и ориз