Хрупкави гофрети с пудра захар
Необходими продукти:
5 яйца
200 гр масло
250 гр захар
1/3 ч. ч. пудра захар
1 ч. л. ванилова захар
250 гр брашно
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата със захарта, добавете пудрата и ваниловата захар, разтопете маслото, сложете и него. Разбийте с помощта на миксер, докато не получите еднородна смес. Към нея прибавете пресятото брашно и разбъркайте старателно. Загрейте гофретника, намажете с олио дъното му и вътрешната страна на капака. Сложете няколко лъжици от тестото и затворете. След няколко минути извадете гофретата и веднага я навийте на руло. Подредете в чиния, поръсете с пудра захар и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
БИО КОКОСОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ПОСТАВКА СЪС СЛАДКИШИ BJ187
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Ябълков сладкиш с грис
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
- Тутманик
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
Коментари към Хрупкави гофрети с пудра захар