Хрупкави веган чушки на фурна

Необходими продукти:
- 6 почистени и нарязани бели чушки
- 20 грама галета
- 1-2 стръка розмарин
- мащерка
- 1 скилидка чесън
- 20 грама смлени ядки по избор
- 30 грама смляно индийско кашу
- зехтин и сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Намажете със зехтин подходяща тава и подредете чушките.
В хаванче смесете и счукайте галетата, ядките, подправките и чесъна.
Подправете със сол, черен пипер, разбъркайте и овкусете зеленчуците.
Поръсете със зехтин и запечете във фурна, загрята на 200 градуса за 20 минути. Поднесете ястието топло и му се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.agrodolce.it
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Сладък сос чили
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Мариновани печени чушки с чесън, босилек и копър
- Веганство и силови тренировки – възможна ли е тази комбинация?
- Веган наденички
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Сладка зелена чушка
Коментари към Хрупкави веган чушки на фурна