Хрупкави веган чушки на фурна
Необходими продукти:
- 6 почистени и нарязани бели чушки
- 20 грама галета
- 1-2 стръка розмарин
- мащерка
- 1 скилидка чесън
- 20 грама смлени ядки по избор
- 30 грама смляно индийско кашу
- зехтин и сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Намажете със зехтин подходяща тава и подредете чушките.

В хаванче смесете и счукайте галетата, ядките, подправките и чесъна.

Подправете със сол, черен пипер, разбъркайте и овкусете зеленчуците.

Поръсете със зехтин и запечете във фурна, загрята на 200 градуса за 20 минути. Поднесете ястието топло и му се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.agrodolce.it
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Пастет от печени чушки и домати с крема сирене
- Рецепта за домашно бадемово брашно
- Здравословна веган майонеза
- Салата от маслини, сирене и чушки
- Печени червени чушки с четири вида сирена
Коментари към Хрупкави веган чушки на фурна