Хлебни рулца с кашкавал и панировка от овесени ядки
Необходими продукти:
- кашкавал
- яйца
- хляб (тостерен)
- овесени ядки
- олио
Начин на приготвяне:
Отрежете корите на филийките тостерен хляб, а меката им част старателно разточете с най-обикновена точилка.
Нарежете кашкавала на тънки парчета с размер, равен на този на филиите.
Върху всяка сложете по плочка от кашкавала и навийте рулца.
Разбийте яйцата заедно с любимите си подправки и в тях потопете хлебните свитъци, които след това оваляйте в овесени ядки.
Изпържете в горещо олио за около минута от всяка страна. Повърхността трябва да се зачерви равномерно, а кашкавалената плънка да се разтопи.
Хлебните рулца за подходящи за закуска, но може да ги поднесете и в качеството им на необичайно предястие, когато неочаквано се налага да посрещнете гости.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vosmarket.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Какво се случва в тялото ни, след като откажем хляба
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
Коментари към Хлебни рулца с кашкавал и панировка от овесени ядки