Хлебни рулца с кашкавал и бекон

Необходими продукти:
1 хляб
300 грама кашкавал
100 грама бекон
2 яйца
4 супени лъжици прясно мляко
50 грама галета
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на филии и отстранете корите им.
Върху всяка от меката част сложете парчета бекон и кашкавал, след което навийте рула. Колкото по-мек е хлябът, толкова по-лесно ще стане това.
Потопете рулцата в разбитите с прясното мляко яйца, оваляйте в галета и изпържете за 3-4 минути в нагорещено олио.
Добър апетит!
Снимка: namnamra.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Хлебен пудинг
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Яжте хляб - за отслабване
- Мариновани пилешки хапки
- Питка за Бъдни вечер с мед
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Мариновано овче сирене с босилек
- Хляб с орехи и брашно от елда
Коментари към Хлебни рулца с кашкавал и бекон