Хлебни рулца с кашкавал и бекон
Необходими продукти:
1 хляб
300 грама кашкавал
100 грама бекон
2 яйца
4 супени лъжици прясно мляко
50 грама галета
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на филии и отстранете корите им.
Върху всяка от меката част сложете парчета бекон и кашкавал, след което навийте рула. Колкото по-мек е хлябът, толкова по-лесно ще стане това.
Потопете рулцата в разбитите с прясното мляко яйца, оваляйте в галета и изпържете за 3-4 минути в нагорещено олио.
Добър апетит!
Снимка: namnamra.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Доц. Даниела Попова, Ръководител на Клиника по терапия на ендокринно метаболитни болести и диететика към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“: Не случайно в молитвата си казваме „Хляб наш насущний“
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
Коментари към Хлебни рулца с кашкавал и бекон