Хлебен пудинг с рулца от раци, крема сирене и пармезан

Необходими продукти:
1 франзела или бял хляб
1/2 пакет рулца от раци
около 200 грама крема сирене
3 яйца
100 милилитра прясно мляко
копър, зелен лук на вкус
подправки на вкус
100 грама масло
50 грама пармезан
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци и ги нарежете на малки парчета.
Копъра и зеления лук накълцайте ситно.
Смесете крема сиренето с рулцата, лука, копъра и подправете на вкус.
Нарежете хляба на филии.
Разтопете маслото (може да направите това директно във формата, в която ще приготвяте пудинга) и в него потопете филиите от двете страни.
Върху всяко парче хляб сложете по малко от готовата плънка и подредете в тавата, както се вижда на следващата снимка.
Разбийте яйцата с прясното мляко, подсолете на вкус и залейте съдържанието на съда с тази смес.
Поръсете с настърган пармезан (може да заместите с кашкавал или друг вид сирене по избор).
Изпечете пудинга в загрята до 200 градуса фурна за около 15-20 минути.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Краб (вид рак)
- Бананов пудинг с чиа и орехи
- Справете се с болезнения цирей с помощта на хляб и мляко
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
Коментари към Хлебен пудинг с рулца от раци, крема сирене и пармезан