Хапки от топено сирене с рулца от раци, маслини и орехи
Необходими продукти:
300-400 грама топено сирене
200-250 грама рулца от раци
350 грама едри черни маслини без костилки
150-200 грама орехови ядки
чесън на вкус
майонеза на вкус
няколко листа зелена салата
Начин на приготвяне:
Нарежете ореховите ядки на малки парчета, с които напълнете маслините.
Настържете предварително замразеното топено сирене, към него прибавете намачкания чесън и майонеза.
От получената комбинация оформете топчета, а в средата на всяко сложете по 1 маслина с орехова ядка.
Настържете замръзналите рулца от раци с помощта на едро ренде и в тях оваляйте топчетата от сирене.
Подредете ги в плосък съд върху листа зелена салата.
Добър апетит!
Снимка: ladysovety.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Хапки от топено сирене с копър и чесън в лаваш
- Топено сирене с гъби и лук
- Топено сирене
- Домашно топено сирене от извара, масло и ароматни подправки
- Пастет от топено сирене с моркови и лук
- Предястие от топено сирене с яйчена плънка и орехи
- Пита от пясъчно тесто с лук, кашкавал и топено сирене
- Сос от топено сирене с шунка (за палачинки)
- Топено сирене с подправки
- Хапки от топено сирене със зелени маслини и червен пипер
Коментари към Хапки от топено сирене с рулца от раци, маслини и орехи