Фъстъчени бонбони с киноа, мед, канела и сусам

Необходими продукти (за 20 бонбона):
- 150 грама киноа
- 375 грама фъстъчено масло
- 3 3/4 супени лъжици мед
- 2 1/2 чаени лъжици канела
- 125 грама сусамови семена
Начин на приготвяне:
Сварете киноата според инструкциите, посочени върху опаковката.
Към готовите зърна прибавете фъстъченото масло и разбъркайте.
След това сложете меда и канелата. Отново разбъркайте.
От сладката маса оформете малки топчета. Ще ви бъде по-лесно, ако използвате ръкавици, които намокрете с вода.
Симпатичните бонбони оваляйте в сусамовите семена и приберете във фризера за 10 минути.
След това може да почерпите семейството.
Добър апетит!
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИАБЕТИЧЕН ДЕСЕРТ СИНЕМОРЕЦ
БИОХЕРБА БИО ФЪСТЪЧЕН ТАХАН ОТ 100% СМЛЕНИ НЕБЕЛЕНИ ФЪСТЪЧЕНИ ЯДКИ 250 г
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН NUTLOVE ДИЕТИЧНИ ЯДКИ ФЪСТЪЦИ ОБВИТИ В ШОКОЛАД 300 г
ФЪСТЪЧЕН ТАХАН 250 г ЗЕМЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Киноа - как се консумира и защо е полезна за здравето
- Ползи и вреди от консумацията на фъстъци
- Домашни шоколадови бонбони
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Бонбони орео с шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Киноа
- Салата от чери домати, краставица, фета и киноа
- Шоколадови бонбони с крем и ядки
Коментари към Фъстъчени бонбони с киноа, мед, канела и сусам