Фъстъчени бонбони с киноа, мед, канела и сусам
Необходими продукти (за 20 бонбона):
- 150 грама киноа
- 375 грама фъстъчено масло
- 3 3/4 супени лъжици мед
- 2 1/2 чаени лъжици канела
- 125 грама сусамови семена
Начин на приготвяне:
Сварете киноата според инструкциите, посочени върху опаковката.
Към готовите зърна прибавете фъстъченото масло и разбъркайте.
След това сложете меда и канелата. Отново разбъркайте.
От сладката маса оформете малки топчета. Ще ви бъде по-лесно, ако използвате ръкавици, които намокрете с вода.
Симпатичните бонбони оваляйте в сусамовите семена и приберете във фризера за 10 минути.
След това може да почерпите семейството.
Добър апетит!
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРОТЕН ОМЕГА КЕЪР СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ТЕН SPF 20 125 мл
КАРОТЕН САМЪР ДРИЙМС ОЛИО ЗА ТЕН 200 мл.
ДИАБЕТИЧЕН ДЕСЕРТ СИНЕМОРЕЦ
БИОХЕРБА БИО ФЪСТЪЧЕН ТАХАН ОТ 100% СМЛЕНИ НЕБЕЛЕНИ ФЪСТЪЧЕНИ ЯДКИ 250 г
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 1 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Киноа - как се консумира и защо е полезна за здравето
- Ползи и вреди от консумацията на фъстъци
- Домашни шоколадови бонбони
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Безглутенова диета
- Фъстък
- Варена киноа
- Киноа - полезни свойства и хранителен състав
- Гарнитура от киноа
- Бонбони орео с шоколад
Коментари към Фъстъчени бонбони с киноа, мед, канела и сусам