Фъстъчени бонбони с киноа, мед, канела и сусам

Необходими продукти (за 20 бонбона):
- 150 грама киноа
- 375 грама фъстъчено масло
- 3 3/4 супени лъжици мед
- 2 1/2 чаени лъжици канела
- 125 грама сусамови семена
Начин на приготвяне:
Сварете киноата според инструкциите, посочени върху опаковката.
Към готовите зърна прибавете фъстъченото масло и разбъркайте.
След това сложете меда и канелата. Отново разбъркайте.
От сладката маса оформете малки топчета. Ще ви бъде по-лесно, ако използвате ръкавици, които намокрете с вода.
Симпатичните бонбони оваляйте в сусамовите семена и приберете във фризера за 10 минути.
След това може да почерпите семейството.
Добър апетит!
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Ползи и вреди от консумацията на фъстъци
- Киноа - как се консумира и защо е полезна за здравето
- Киноа
- Бонбони орео с шоколад
- Варена киноа
- Енергийни бонбони от сушени плодове и бадеми
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Фъстък
- Домашни шоколадови бонбони
- Лятна салата с кайсии и киноа
Коментари към Фъстъчени бонбони с киноа, мед, канела и сусам