Фурми със сирене Бри и бекон
Необходими продукти:
36 едри сушени фурми без сироп
400 грами сирене Бри
6-9 тънки дълги ивици бекон
1-2 стръка мащерка
прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на 36 малки парчета, които подредете в подходящ съд и поставете във фризера за 20 минути.
Ивиците бекон разрежете на две или три части по дължина, фурмите почистете от костилките.
Напълнете плодовете със сиренето, след това ги увийте в бекон и подредете получените хапки в тава, покрита с лист фолио.
Изпечете предястието в силно нагорещена фурна за 3-5 минути или използвайте скара за целта.
Беконът трябва да стане златисточервен. Поднесете веднага.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОНЦЕНТРИРАН СОК ОТ КИТАЙСКИ ФУРМИ флакон 50 мл * 8 TIENS
Безплатна доставка за България!БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БРАШНО ОТ ФУРМИ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Отслабване с фурми според метаболизма
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пълнени люти чушки с извара в бекон
- Облекчете сухата кашлица с прясно мляко и фурми
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Какво се случва с тялото, ако консумирате по 3 фурми дневно в рамките на седмица
Коментари към Фурми със сирене Бри и бекон