Фурми със сирене Бри и бекон

Необходими продукти:
36 едри сушени фурми без сироп
400 грами сирене Бри
6-9 тънки дълги ивици бекон
1-2 стръка мащерка
прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на 36 малки парчета, които подредете в подходящ съд и поставете във фризера за 20 минути.
Ивиците бекон разрежете на две или три части по дължина, фурмите почистете от костилките.
Напълнете плодовете със сиренето, след това ги увийте в бекон и подредете получените хапки в тава, покрита с лист фолио.
Изпечете предястието в силно нагорещена фурна за 3-5 минути или използвайте скара за целта.
Беконът трябва да стане златисточервен. Поднесете веднага.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
МАХАРИШИ АЮРВЕДА РАСАЯНА С ЖЕЛЯЗО таблетки * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Баница от бутер тесто с бекон и зеленчуци
- Сирене в бекон на скара
- Парти хапки от сушени сини сливи в бекон
- Отслабване с фурми според метаболизма
- Пресни картофи с лук и бекон
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Фурми със сирене Бри и бекон