Фритата с печени чушки и чоризо

Необходими продукти:
- 1/2 супена лъжица зехтин
- 2 чаени лъжици сушен риган
- 6 яйца
- 1 буркан (480 грама) печени чушки
- 80 грама чоризо, нарязано
- 400 грама сварени картофи, нарязани на кръгчета
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Намазнете правоъгълна тавичка с мазнина по избор. Чукнете яйцата в купа, към тях добавете ригана и още подправки по желание, разбийте добре.
Добавете чушките (нарязани), колбаса и картофите. Излейте сместа в приготвената тавичка и печете за 20-25 минути до готовност.
Сервирайте със салата по избор и млечен сос.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Фритата с броколи, фета сирене и чери домати
- Фритата с гъби и див ориз
- Бърза фритата с рукола и пресни подправки
- Фритата с тиква и сушени домати
- Фритата с аспержи и босилек
- Фритата с шунка, сирене и спанак
- Фритата с бекон и спанак
- Фритата с фета сирене, чери домати и манголд
- Запеканка с тиквички и сирене фета
- Фритата от тиквички с чесън, лук и кашкавал
Коментари към Фритата с печени чушки и чоризо