Френски чийзкейк

Необходими продукти
За тестото:
200 грама маргарин
2 чаши брашно
1 ч. л. бакпулвер
За плънката:
400 грама извара
2 яйца
180 грама захар
ванилова захар, канела - на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете брашното и бакпулвера със студения маргарин. Стрийте до получаване на трохи (може да използвате нож или блендер). Смесете всички продукти за плънката и разбъркайте добре (с блендер или с тел за разбиване на яйца). Половината от получените трохи сложете във форма за печене, така че нивото им покрай стените да бъде по-високо от това в средата. Изсипете плънката, а върху нея и останалите трохи. Печете във фурна, загрята до 180 градуса в продължение на 45 минути. Оставете да изстине малко и сервирайте със сладко или десертен сос.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Кето чийзкейк с горски плодове
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Чийзкейк в чашка
- Пригответе си полезно и вкусно желе от диня
- Карамелизирани орехи
- Орехова халва
Коментари към Френски чийзкейк