Френски чийзкейк

Необходими продукти
За тестото:
200 грама маргарин
2 чаши брашно
1 ч. л. бакпулвер
За плънката:
400 грама извара
2 яйца
180 грама захар
ванилова захар, канела - на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете брашното и бакпулвера със студения маргарин. Стрийте до получаване на трохи (може да използвате нож или блендер). Смесете всички продукти за плънката и разбъркайте добре (с блендер или с тел за разбиване на яйца). Половината от получените трохи сложете във форма за печене, така че нивото им покрай стените да бъде по-високо от това в средата. Изсипете плънката, а върху нея и останалите трохи. Печете във фурна, загрята до 180 градуса в продължение на 45 минути. Оставете да изстине малко и сервирайте със сладко или десертен сос.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ГЛЮКОЗА прах 75 г ГАЛЕН ФАРМА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
ПРОМОДИАБЕТИЧЕН ДЕСЕРТ СИНЕМОРЕЦ
МИКС ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВО ЖЕЛЕ 40 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Ягодово руло
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Шоколадов кекс с крем от извара и глазура
- Мляко с ориз
- Оризово-шоколадов десерт с извара, мед и стафиди
- Великденски кифлички Зайчета от тесто с извара
- Чийзкейк със сирене крема и бял шоколад
- Сос от извара и сметана със зелен лук
- Чийзкейк с тиква и джинджифил
- Млечна торта с карамел и шоколад
Коментари към Френски чийзкейк