Тъмен бананов хляб
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 130 грама заквасена сметана
- 175 грама пшенично брашно
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 200 грама захар
- 60 грама какао на прах
- 115 грама меко масло
- 200 грама зрели банани
Начин на приготвяне:
В купа сложете яйцата, захарта, сметаната и разбийте до еднородност. В друг съд сложете всички сухи съставки и комбинирайте смесите. Бъркайте до получаването на гладък, гъст крем.

Прибавете намачканите банани, смесени с разтопеното масло и разбъркайте докато продуктите се комбинират.

Намаслете продълговата форма за кекс, пресипете сместа, загладете повърхността и загрейте фурната на 190 градуса. Изпечете хляба за 30-35 минути, охладете, разрежете и поднесете.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: niftyrecipe.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ БИОМИКС ПРОБИОТИК ЗА ДЕЦА БАНАН саше * 14
ХИП БИО ПЮРЕ КАЙСИИ С БАНАН 125 г
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Бананите помагат при хемороиди
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Банан
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Двуседмична диета с хляб
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Бананов пудинг с чиа и орехи
Коментари към Тъмен бананов хляб