Тъмен бананов хляб

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 130 грама заквасена сметана
- 175 грама пшенично брашно
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 200 грама захар
- 60 грама какао на прах
- 115 грама меко масло
- 200 грама зрели банани
Начин на приготвяне:
В купа сложете яйцата, захарта, сметаната и разбийте до еднородност. В друг съд сложете всички сухи съставки и комбинирайте смесите. Бъркайте до получаването на гладък, гъст крем.
Прибавете намачканите банани, смесени с разтопеното масло и разбъркайте докато продуктите се комбинират.
Намаслете продълговата форма за кекс, пресипете сместа, загладете повърхността и загрейте фурната на 190 градуса. Изпечете хляба за 30-35 минути, охладете, разрежете и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: niftyrecipe.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ТИКВЕНО ЛАТЕ С ПОДПРАВКИ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ГОЛД АСОРТИ дъвчащи таблетки * 60
САНАВИТА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ (ФОРМУЛА ЗА ДЕЦА) саше 10 мл * 12
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бананите помагат при хемороиди
- Бананов пудинг с чиа и орехи
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Шоколадово-бананов кекс с орехи
- Бананово брашно - новата тенденция в борбата с излишните килограми
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Виенска франзела
Коментари към Тъмен бананов хляб