Трицветни фусили с тиквички, босилек и бяло вино
Необходими продукти:
- 500 грама трицветна паста фусили
- 100 грама пържен хрупкав лук
- 1 зелена тиквичка
- 3 стръка пресен босилек
- 100 милилитра бяло вино
- сок от половин лимон
- сол и черен пипер
- 20 грама масло
Начин на приготвяне:
Сварете фусилите и ги охладете. В тенджера загрейте маслото и запържете нарязани на кубчета тиквички. Добавете хрупкавия лук, налейте виното и подправете със сол, черен пипер и лимонов сок според вкуса.
Прибавете фусилите и нарязан ситно босилек. Гответе 10-15 минути, разсипете в чинийки и поднесете ястието, украсено с листенца босилек.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mentaeliquirizia.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Орзо с пилешко и спанак
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Паста орзо със зеленчуци
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
Коментари към Трицветни фусили с тиквички, босилек и бяло вино