Топла рибена салата с ориз
Необходими продукти:
1 консерва риба по ваш избор (с масло)
1/2 чаена чаша сварен ориз
2-3 печурки
1 малка глава лук
1 малка прясна краставица (може да замените с кисела)
зелени подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и гъбите на малки кубчета, които изпържете в мъничко растителна мазнина. Към тях прибавете консервираната риба и нека продуктите се задушават заедно в продължение на 2-3 минути при непрекъснато бъркане.
Тогава изсипете и предварително сварения ориз при тях, разбъркайте и прехвърлете комбинацията в салатиера.
Ред е на нарязаната на ситно краставица (прясна или солена) и накълцани пресни зелени подправки.
Готовата салата може да поднесете и върху филия хляб.
Добър апетит!
Снимка: russiakitchen.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90 GNC
ЛИЗИ ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО С ВКУС НА ЛИМОН 240 мл 850325
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БАРЛИЙНС ТОТАЛ ОМЕГА капсули * 90
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Класически фиш енд чипс - пържени риба и картофи
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Мляко с ориз
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Пържен ориз с кашу, зеленчуци и бамбук
- Ориз с домати и кайма
- Оризово-шоколадов десерт с извара, мед и стафиди
Коментари към Топла рибена салата с ориз