Рибен пилаф с домати

Необходими продукти:
750 грама рибено филе по ваш избор
1 чаена чаша ориз
5 домата
2 глави стар лук
1 скилидка чесън
мащерка, майорана, сол и черен пипер на вкус
2 супени лъжици доматено пюре
сока от 1/4 лимон
1/2 чаена чаша олио
консервирана царевица по желание
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода.
Изпържете за 5 минути накълцания лук със счуканите скилидки чесън и нарязаните на ситно домати.
Налейте олиото в подходящ съд, изсипете в него ориза, зеленчуците, подправете на вкус и най-отгоре подредете парчетата рибено филе.
Напръскайте ги с лимонов сок и нека ястието да се задушава под капак до готовност на рибата.
Добър апетит!
Снимка: aif.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба на пара с домати и чесън
- Млечна оризова каша
- Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Спанак с ориз, яйца и пармезан
- Мляко с ориз
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
- Пържен ориз с кашу, зеленчуци и бамбук
- Ориз с домати и кайма
Коментари към Рибен пилаф с домати