Пилаф с моркови, сини сливи и стафиди

Необходими продукти:
100 грама ориз
30 грама стафиди (без семки)
50 грама сушени сини сливи
60 грама моркови
200 мл вода
30 грама масло
Начин на приготвяне:
Изсипете ориза във вряща подсолена вода и варете до полуготовност. В отделен съд с вряща вода сложете стафидите, сушените сливи и накълцания морков, докато омекнат. След това към тях прибавете ориза, затворете съда с капак и варете до пълна готовност на продуктите. Поднесете с масло.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОНУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО С НЕРОЛИ 100 мл
ФРУТИЛАКС СИРОП ОТ СМОКИНЯ И СЛИВА 150 мл ЕКОФАРМ
ГРЕВИЯ ХЕЛТИ - СИНЯ СЛИВА + B9 + L-ГЛУТАТИОН капсули * 60
ПРОМОМАРМАЛАД ОТ СИНИ СЛИВИ 290 г ДР. КЕСКИН
Е ЛЕК РЕСПЕКТ КРЕМ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ С АЛОЕ ВЕРА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Консумацията на сушени сливи намалява риска от развитие на рак на дебелото черво
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Огретен от тиквички с ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз с лук и масло
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Оризът ще е по-малко калоричен, ако се изстудява след готвене
- Пълнени постни чушки
- Защо е полезно да ядем сини сливи
Коментари към Пилаф с моркови, сини сливи и стафиди