Тиквен чипс със сирене

Необходими продукти:
1 малка тиква
1 литър зехтин
сол, кориандър и смлян червен пипер на вкус
120 грама сирене
Начин на приготвяне:
Обелете тиквата, почистете я от семената и нарежете месестата част на вълнообразни тънки парчета. Сложете ги в купа и оставете за 30 минути.
След това отцедете течността, която се е отделила, подсушете тиквените пластини с хартия.
Сгорещете зехтина, прибавете червения пипер и изпържете чипса в продължение на 5 минути. Поръсете с кориандър, прехвърлете в тава, сложете парчета сирене и изпечете във фурната за 20 минути.
Хрупкавият чипс е готов.
Добър апетит!
Снимка: shape.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ЗА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА 100 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ВИАМЕА капсули * 4
ОРГАНИК ШОП ОБНОВЯВАЩ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ ТИКВА И МЕД 75 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Бърз чипс от пармезан
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Направете си здравословен чипс от коприва
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Здравословен чипс от червена леща с домати
- Чипс от моркови на фурна
- Оризов чипс със сусамови и ленени семена
- Направете си здравословен чипс от червена леща, домати и босилек
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Чипс от картофено пюре с подправки
Коментари към Тиквен чипс със сирене