Тиквен пай с бекон, яйца и сирене
Необходими продукти:
- 4-5 яйца
- 200 грама заквасена сметана
- 150 милилитра прясно мляко
- половин тиква, нарязана на парченца
- 1 скилидка чесън, пресована
- 150 грама натрошено сирене
- 150 грама нарязан ситно бекон
- 50 грама краве масло
- сол, черен пипер на вкус
- зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. В купа смесете яйцата, заквасената сметана и прясното мляко. Разбъркайте докато продуктите се смесят и подправете със сол и черен пипер.
Загрейте маслото в тиган, запържете тиквата и бекона. Овкусете с чесън, добавете сиренето и разбъркайте. Изсипете сместа в тава за пай, залейте с млечната смес и запечете пая за 40-45 минути.

След готовност охладете, разрежете парченца и поднесете пая, акомпаниран със свежа салата по избор.

Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.wellseasonedstudio.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Печена солена тиква
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Рецепти за печена тиква с мед и орехи
- Тиква, Кюрбисия
- Сладка тиква с орехи
- Кокосов пай
Коментари към Тиквен пай с бекон, яйца и сирене