Тиквен пай с бекон, яйца и сирене

Необходими продукти:
- 4-5 яйца
- 200 грама заквасена сметана
- 150 милилитра прясно мляко
- половин тиква, нарязана на парченца
- 1 скилидка чесън, пресована
- 150 грама натрошено сирене
- 150 грама нарязан ситно бекон
- 50 грама краве масло
- сол, черен пипер на вкус
- зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. В купа смесете яйцата, заквасената сметана и прясното мляко. Разбъркайте докато продуктите се смесят и подправете със сол и черен пипер.
Загрейте маслото в тиган, запържете тиквата и бекона. Овкусете с чесън, добавете сиренето и разбъркайте. Изсипете сместа в тава за пай, залейте с млечната смес и запечете пая за 40-45 минути.
След готовност охладете, разрежете парченца и поднесете пая, акомпаниран със свежа салата по избор.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.wellseasonedstudio.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
НовПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашен ягодов пай без печене
- Тиква, Кюрбисия
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Диета с тиква за 12 дни
- Сладък хляб с нахут, тиква и банан
- Пай от качамак с лапад, праз и спанак
- Сос песто от тиквени семена с чесън и магданоз
- Кокосов пай
Коментари към Тиквен пай с бекон, яйца и сирене