Тиквен пай с бекон, яйца и сирене
Необходими продукти:
- 4-5 яйца
- 200 грама заквасена сметана
- 150 милилитра прясно мляко
- половин тиква, нарязана на парченца
- 1 скилидка чесън, пресована
- 150 грама натрошено сирене
- 150 грама нарязан ситно бекон
- 50 грама краве масло
- сол, черен пипер на вкус
- зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. В купа смесете яйцата, заквасената сметана и прясното мляко. Разбъркайте докато продуктите се смесят и подправете със сол и черен пипер.
Загрейте маслото в тиган, запържете тиквата и бекона. Овкусете с чесън, добавете сиренето и разбъркайте. Изсипете сместа в тава за пай, залейте с млечната смес и запечете пая за 40-45 минути.

След готовност охладете, разрежете парченца и поднесете пая, акомпаниран със свежа салата по избор.

Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.wellseasonedstudio.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г НЕОВКУСЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Печена солена тиква
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Бисквити с тиква и шоколадови парченца
- Тиква, Кюрбисия
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
Коментари към Тиквен пай с бекон, яйца и сирене