Тиквен пай с бекон, яйца и сирене

Необходими продукти:
- 4-5 яйца
- 200 грама заквасена сметана
- 150 милилитра прясно мляко
- половин тиква, нарязана на парченца
- 1 скилидка чесън, пресована
- 150 грама натрошено сирене
- 150 грама нарязан ситно бекон
- 50 грама краве масло
- сол, черен пипер на вкус
- зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса. В купа смесете яйцата, заквасената сметана и прясното мляко. Разбъркайте докато продуктите се смесят и подправете със сол и черен пипер.
Загрейте маслото в тиган, запържете тиквата и бекона. Овкусете с чесън, добавете сиренето и разбъркайте. Изсипете сместа в тава за пай, залейте с млечната смес и запечете пая за 40-45 минути.
След готовност охладете, разрежете парченца и поднесете пая, акомпаниран със свежа салата по избор.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.wellseasonedstudio.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД ПРИ МАЗНА КОСА 250 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Тиквен сладкиш с грис и ябълки
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Диета с тиква за 12 дни
- Смути от сурова тиква с банан, ябълка, кефир и сусам
- Пълнени мини тикви
- Тиквен чай с прясно мляко и канела
Коментари към Тиквен пай с бекон, яйца и сирене