Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Тиквен пай с бекон, яйца и сирене

Тиквен пай с бекон, яйца и сирене

Тиквен пай с бекон, яйца и сирене - изображение

Необходими продукти:


  • 4-5 яйца
  • 200 грама заквасена сметана
  • 150 милилитра прясно мляко
  • половин тиква, нарязана на парченца
  • 1 скилидка чесън, пресована
  • 150 грама натрошено сирене
  • 150 грама нарязан ситно бекон
  • 50 грама краве масло
  • сол, черен пипер на вкус
  • зехтин


Начин на приготвяне:


Загрейте фурната на 190 градуса. В купа смесете яйцата, заквасената сметана и прясното мляко. Разбъркайте докато продуктите се смесят и подправете със сол и черен пипер.

Загрейте маслото в тиган, запържете тиквата и бекона. Овкусете с чесън, добавете сиренето и разбъркайте. Изсипете сместа в тава за пай, залейте с млечната смес и запечете пая за 40-45 минути.

тиквен пай

След готовност охладете, разрежете парченца и поднесете пая, акомпаниран със свежа салата по избор.

тиквен пак

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.wellseasonedstudio.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиЗдравни съветиХрани и ястияЛюбопитноАнкетиЛайфстайлДиетиБотаникаНовиниХранене при...ВидеоАлт. медицинаСпорт