Тиквен пай без брашно с кокосов крем

Необходими продукти:
- 1 1/2 чаена чаша ядки пекан (или орехи)
- 3/4 чаена чаша тиквено пюре
- 1 супена лъжица подправка за тиквен пай
- 4 яйца
- 1 чаена чаша мед
- 1/2 чаена лъжица морска сол
- 1 супена лъжица ванилов екстракт
- 1/2 чаена чаша кокосов крем
Начин на приготвяне:
Предварително затоплете фурната на 180 градуса. Застелете с хартия за печене 18-сантиметрова форма и напръскайте с готварски спрей.
Смелете фино орехите пекан.
В купа комбинирайте ядките с пюрето, подправката, яйцата и 3/4 от меда, ванилията и солта. Прехвърлете сместа в тавата и изпечете за 20-25 минути, проверете готовността с клечка.
Охладете преди да извадите от формата и внимателно отлепете хартията.
В купа разбийте кокосовия крем, докато стане въздушен, добавете останалия мед.
Намажете с крема пая или сложете по лъжица от него във всяка порция.
Да ви е вкусно!
Източник:
tablespoon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
МАРИСТО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл
ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД ПРИ МАЗНА КОСА 250 мл BIOTRICOLOGIA
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Домашен ягодов пай без печене
- Смути от сурова тиква с банан, ябълка, кефир и сусам
- Фъстъчен пай с шоколад
- Тиква, Кюрбисия
- Сладък пастет от тиква
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Традиционен ирландски овчарски пай
Коментари към Тиквен пай без брашно с кокосов крем