Тиквен пай без брашно с кокосов крем

Необходими продукти:
- 1 1/2 чаена чаша ядки пекан (или орехи)
- 3/4 чаена чаша тиквено пюре
- 1 супена лъжица подправка за тиквен пай
- 4 яйца
- 1 чаена чаша мед
- 1/2 чаена лъжица морска сол
- 1 супена лъжица ванилов екстракт
- 1/2 чаена чаша кокосов крем
Начин на приготвяне:
Предварително затоплете фурната на 180 градуса. Застелете с хартия за печене 18-сантиметрова форма и напръскайте с готварски спрей.
Смелете фино орехите пекан.
В купа комбинирайте ядките с пюрето, подправката, яйцата и 3/4 от меда, ванилията и солта. Прехвърлете сместа в тавата и изпечете за 20-25 минути, проверете готовността с клечка.
Охладете преди да извадите от формата и внимателно отлепете хартията.
В купа разбийте кокосовия крем, докато стане въздушен, добавете останалия мед.
Намажете с крема пая или сложете по лъжица от него във всяка порция.
Да ви е вкусно!
Източник:
tablespoon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД ПРИ МАЗНА КОСА 250 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Тиквен сладкиш с грис и ябълки
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Тиквен чай с прясно мляко и канела
- Тиквените семки - здравословна бомба от магнезий и цинк
- Мини ябълкови пайчета
- Смути от сурова тиква с банан, ябълка, кефир и сусам
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Спаначени кексчета от елда със семена
Коментари към Тиквен пай без брашно с кокосов крем