Млечен пай от ябълки с тиква и канела

Необходими продукти:
- 400 грама сварена тиква, нарязана на кубчета
- 1-2 почистени ябълки
- 1-2 чаени лъжички канела
- 2 супени лъжици мед
- 500 милилитра прясно мляко
- 200 милилитра течна сметана
- 6 разбити яйца
- 1 чаена лъжичка течна ванилия
- 60 грама масло
Начин на приготвяне:
В тавичка за пай подредете тиквата, нарязана на кубчета. Добавете между парченцата нарязана ситно ябълка и поръсете с канела и мед. Комбинирайте яйцата с прясното мляко, ванилията, сметаната и маслото.
Разбийте сместа до еднородност и залейте тиквата и ябълките. Загрейте фурната на 170 градуса и изпечете десерта за 60 минути. Охладете и разрежете парченца. Поднесете и се насладете на финия вкус и аромат.
Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: 40aprons.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
НовПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Домашен ягодов пай без печене
- Тиква, Кюрбисия
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Диета с тиква за 12 дни
- Сладък хляб с нахут, тиква и банан
- Пай от качамак с лапад, праз и спанак
- Сос песто от тиквени семена с чесън и магданоз
- Кокосов пай
Коментари към Млечен пай от ябълки с тиква и канела