Тиквен крем с карамел и орехови ядки
Необходими продукти за четири порции:
- 600 грама сварена тиква
- 2-3 супени лъжици течен карамел
- 100 грама смлени орехи
- 70 грама кафява пудра захар
- половин ампула есенция с вкус на ром
Начин на приготвяне:
Сложете тиквата в купа, прибавете пудрата захар и есенцията. Намачкайте на пюре с помощта на вилица.
Разсипете в десертни чашки, глазирайте всяка с течен карамел и поръсете с орехи.
Поднесете охладени и им се насладете.
Да ви е сладичко!
Източник: www.budgetbytes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ФИТОВИТ АНТИСТРЕС капсули * 60
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ ДУШ ГЕЛ С КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 425 мл
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Орехи - ползи и вреди
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Обикновен маслен крем
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Карамелизирана захар - рецепта
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
Коментари към Тиквен крем с карамел и орехови ядки