Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар
Необходими продукти:
- 500 грама бутер тесто
- 200 грама сварена тиква
- 125 грама подсладено цедено мляко
- пудра захар за поръсване
- 2 грама канела
- 10 грама течен мед
Начин на приготвяне:
Застелете тава с лист пергамент, размразете тестото и го разрежете на квадрати с равна големина. Сложете тиквата в блендер, добавете млякото, канелата и меда.
Разбийте до получаването на еднородна смес и охладете. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете баничките до златисто.
Охладете и разрежете през средата всяка. Напълнете с тиквен крем и покрийте с изрезките им.
Поръсете обилно с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И МОРКОВИ 190 г
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОБРАШНО ТИКВЕНО БАЛЧО 180 гр.
ГРИЙН ФАРМАСИ САПУН С МОРКОВИ И ТИКВЕНО МАСЛО 100 гр.
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Обикновен маслен крем
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Банички със сирене
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
Коментари към Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар