Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар

Необходими продукти:
- 500 грама бутер тесто
- 200 грама сварена тиква
- 125 грама подсладено цедено мляко
- пудра захар за поръсване
- 2 грама канела
- 10 грама течен мед
Начин на приготвяне:
Застелете тава с лист пергамент, размразете тестото и го разрежете на квадрати с равна големина. Сложете тиквата в блендер, добавете млякото, канелата и меда.
Разбийте до получаването на еднородна смес и охладете. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете баничките до златисто.
Охладете и разрежете през средата всяка. Напълнете с тиквен крем и покрийте с изрезките им.
Поръсете обилно с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Обикновен маслен крем
- Банички със сирене
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Отворена баница със сирене и билки
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Кремчета с маскарпоне, дулсе де лече и банани
Коментари към Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар