Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар

Необходими продукти:
- 500 грама бутер тесто
- 200 грама сварена тиква
- 125 грама подсладено цедено мляко
- пудра захар за поръсване
- 2 грама канела
- 10 грама течен мед
Начин на приготвяне:
Застелете тава с лист пергамент, размразете тестото и го разрежете на квадрати с равна големина. Сложете тиквата в блендер, добавете млякото, канелата и меда.
Разбийте до получаването на еднородна смес и охладете. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете баничките до златисто.
Охладете и разрежете през средата всяка. Напълнете с тиквен крем и покрийте с изрезките им.
Поръсете обилно с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Обикновен маслен крем
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Коментари към Бутер банички с млечен тиквен крем и пудра захар