Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама бутер тесто
200 грама обелена и почистена от семената сурова тиква
100 грама кашкавал
100 милилитра зехтин
3 скилидки чесън
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици слънчогледови семена
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го сложете в подмазана с олио тава. С помощта на вилица надупчете повърхността.
Счукайте чесъна със солта до получаването на каша.
Налейте половината от зехтина и разбъркайте.
Нанесете равномерно чесновата мазнина върху бутер основата.
Тиквата нарежете на тънки парчета.
Подредете ги върху тестото и полейте с останалия зехтин.
Изпечете във фурната при 190 градуса в продължение на около 15 минути.
Ето така ще изглежда баницата на този етап.
Следва да поръсите с настъргания кашкавал, поръсете със слънчогледовите семена и върнете във фурната за още 5 минути.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА ПРОСТАТА капсули * 100
ТЕРАНОВА КОМПЛЕКС МАГНЕЗИЙ капсули 100 мг * 50
ПРОСТАТИН таблетки * 120 ТОШКОВ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И МОРКОВИ 190 г
МЕНФЛОДЕН капсули * 20 ВИТАСЛИМ ИНОВЕ
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Баница с лапад и сирене
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Банички със сирене
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Зеленчукова пита от тиквички и моркови и млечна заливка с кашкавал и чесън
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Тиквени бисквитки с орехи
- 10 интересни начина за оформяне на любимите ви тестени изделия
Коментари към Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал