Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
400 грама бутер тесто
200 грама обелена и почистена от семената сурова тиква
100 грама кашкавал
100 милилитра зехтин
3 скилидки чесън
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици слънчогледови семена
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го сложете в подмазана с олио тава. С помощта на вилица надупчете повърхността.
Счукайте чесъна със солта до получаването на каша.
Налейте половината от зехтина и разбъркайте.
Нанесете равномерно чесновата мазнина върху бутер основата.
Тиквата нарежете на тънки парчета.
Подредете ги върху тестото и полейте с останалия зехтин.
Изпечете във фурната при 190 градуса в продължение на около 15 минути.
Ето така ще изглежда баницата на този етап.
Следва да поръсите с настъргания кашкавал, поръсете със слънчогледовите семена и върнете във фурната за още 5 минути.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ПРОСТАМАКС ФОРТЕ капсули * 60 ФОРТЕКС
ПРОМОНЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
БЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Защо да хапваме редовно тиквени семки
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Банички със сирене
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиква, Кюрбисия
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
Коментари към Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал