Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама бутер тесто
200 грама обелена и почистена от семената сурова тиква
100 грама кашкавал
100 милилитра зехтин
3 скилидки чесън
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици слънчогледови семена
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го сложете в подмазана с олио тава. С помощта на вилица надупчете повърхността.

Счукайте чесъна със солта до получаването на каша.

Налейте половината от зехтина и разбъркайте.

Нанесете равномерно чесновата мазнина върху бутер основата.

Тиквата нарежете на тънки парчета.

Подредете ги върху тестото и полейте с останалия зехтин.

Изпечете във фурната при 190 градуса в продължение на около 15 минути.
Ето така ще изглежда баницата на този етап.

Следва да поръсите с настъргания кашкавал, поръсете със слънчогледовите семена и върнете във фурната за още 5 минути.

Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г ШОКОЛАД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Диета с тиква за 12 дни
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Банички със сирене
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Рецепти за печена тиква с мед и орехи
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
Коментари към Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал