Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
400 грама бутер тесто
200 грама обелена и почистена от семената сурова тиква
100 грама кашкавал
100 милилитра зехтин
3 скилидки чесън
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици слънчогледови семена
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го сложете в подмазана с олио тава. С помощта на вилица надупчете повърхността.
Счукайте чесъна със солта до получаването на каша.
Налейте половината от зехтина и разбъркайте.
Нанесете равномерно чесновата мазнина върху бутер основата.
Тиквата нарежете на тънки парчета.
Подредете ги върху тестото и полейте с останалия зехтин.
Изпечете във фурната при 190 градуса в продължение на около 15 минути.
Ето така ще изглежда баницата на този етап.
Следва да поръсите с настъргания кашкавал, поръсете със слънчогледовите семена и върнете във фурната за още 5 минути.
Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ПРОСТАМАКС ФОРТЕ капсули * 60 ФОРТЕКС
ПРОМОБИО ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА МЪЖЕ 200 г БИОНИА
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Банички със сирене
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Отворена баница със сирене и билки
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Сок от тиква
- Рецепти за дърпана баница със сирене
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
Коментари към Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал