Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал
Необходими продукти:
400 грама бутер тесто
200 грама обелена и почистена от семената сурова тиква
100 грама кашкавал
100 милилитра зехтин
3 скилидки чесън
1/2 чаена лъжица сол
2 супени лъжици слънчогледови семена
Начин на приготвяне:
Разточете тестото и го сложете в подмазана с олио тава. С помощта на вилица надупчете повърхността.

Счукайте чесъна със солта до получаването на каша.

Налейте половината от зехтина и разбъркайте.

Нанесете равномерно чесновата мазнина върху бутер основата.

Тиквата нарежете на тънки парчета.

Подредете ги върху тестото и полейте с останалия зехтин.

Изпечете във фурната при 190 градуса в продължение на около 15 минути.
Ето така ще изглежда баницата на този етап.

Следва да поръсите с настъргания кашкавал, поръсете със слънчогледовите семена и върнете във фурната за още 5 минути.

Добър апетит!
Снимки: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВ ЧАЙ МЪЖКИ НАСИПЕН 120 г БИОХЕРБА
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ПРОСТАТА + ЦИНК 100 мл
БИОТОНА БИО ТИКВЕН ПРОТЕИН 300 г
БИОВЕА ЗДРАВА ПРОСТАТА капсули * 60
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Банички със сирене
- Рецепти за дърпана баница със сирене
Коментари към Тиквена бутер баница с чесън и кашкавал