Тестени моркови с пълнеж от крема сирене, сьомга и ябълка
Необходими продукти:
- 350 грама готово тесто за пици
- 2 ябълки
- 400 грама крема сирене
- 100 грама пушена сьомга
- 1 връзка див лук
- сол и черен пипер на вкус
- връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса, застелете тава с лист пергамент, разточете и нарежете тестото на лентички по дължина. Увийте ги около форми за фунийки и наредете върху незалепващата хартия.

Изпечете до готовност, а през това време обелете, почистете и нарежете ябълките на ситно. Сложете ги в купа, добавете сьомгата, лука и крема сиренето.

Подправете с черен пипер, сол и разбъркайте. След готовност напълнете фунийките с получената смес и украсете с магданоз.

Добър апетит!
Източник: www.loleta.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ МОРКОВ 190 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ МОРКОВ 50 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
ЕЛИКСИРИКА БИОТЕХ КОМПЛЕКТ СПОРТИКС МАКС ПЛЮС капсули * 30 + СПОРТИКС МАКС 120 мл * 12
Безплатна доставка за България! ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Див морков
- Канелени сладки с мед
- Бързи питки без месене
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Хрупкави домашни солети
Коментари към Тестени моркови с пълнеж от крема сирене, сьомга и ябълка