Тестени моркови с пълнеж от крема сирене, сьомга и ябълка
Необходими продукти:
- 350 грама готово тесто за пици
- 2 ябълки
- 400 грама крема сирене
- 100 грама пушена сьомга
- 1 връзка див лук
- сол и черен пипер на вкус
- връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса, застелете тава с лист пергамент, разточете и нарежете тестото на лентички по дължина. Увийте ги около форми за фунийки и наредете върху незалепващата хартия.

Изпечете до готовност, а през това време обелете, почистете и нарежете ябълките на ситно. Сложете ги в купа, добавете сьомгата, лука и крема сиренето.

Подправете с черен пипер, сол и разбъркайте. След готовност напълнете фунийките с получената смес и украсете с магданоз.

Добър апетит!
Източник: www.loleta.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОВИОТИК за деца саше * 10
ТермолабилниАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ сироп 250 мл SALUS HAUS
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Хрупкави домашни солети
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
Коментари към Тестени моркови с пълнеж от крема сирене, сьомга и ябълка