Тестени моркови с пълнеж от крема сирене, сьомга и ябълка

Необходими продукти:
- 350 грама готово тесто за пици
- 2 ябълки
- 400 грама крема сирене
- 100 грама пушена сьомга
- 1 връзка див лук
- сол и черен пипер на вкус
- връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса, застелете тава с лист пергамент, разточете и нарежете тестото на лентички по дължина. Увийте ги около форми за фунийки и наредете върху незалепващата хартия.
Изпечете до готовност, а през това време обелете, почистете и нарежете ябълките на ситно. Сложете ги в купа, добавете сьомгата, лука и крема сиренето.
Подправете с черен пипер, сол и разбъркайте. След готовност напълнете фунийките с получената смес и украсете с магданоз.
Добър апетит!
Източник: www.loleta.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
СОУ СИМПЪЛ ОЛИО ЗА ШОКОЛАДОВ ТЕН 250 мл
САНАВИТА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ (ФОРМУЛА ЗА ДЕЦА) саше 10 мл * 12
ПЕДИАКИД ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН B сироп 125 мл
4+ НУТРИШЪН ГЛУТА ПЕПТИД+ 400 г
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
Коментари към Тестени моркови с пълнеж от крема сирене, сьомга и ябълка