Телешки пържоли с мед и орехи

Необходими продукти:
- 600 грама телешки пържоли
- 1/2 чаена чаша фино смлени орехови ядки
- 3 супени лъжици майонеза
- 2 супени лъжици мед
- 1 чаена лъжица горчица
Начин на приготвяне:
Смелете или натрошете фино ореховите ядки. Месото нарежете на порции, начукайте ги, подправете с черен пипер, подсолете.
Смесете майонезата с меда и горчицата, добавете орехите и с получената смес намажете телешкото. Оставете го за 15 минути, за да се маринова, след което сложете в тиган с горещо олио и изпържете от двете страни (до готовност).
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: heaclub.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Телешко в тъмна бира с картофи и сини сливи
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
- Свински котлети със сос от вино Марсала
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Френска яхния с гъби и телешко - Бьоф бургиньон
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
Коментари към Телешки пържоли с мед и орехи