Телешки пържоли с мед и орехи
Необходими продукти:
- 600 грама телешки пържоли
- 1/2 чаена чаша фино смлени орехови ядки
- 3 супени лъжици майонеза
- 2 супени лъжици мед
- 1 чаена лъжица горчица
Начин на приготвяне:
Смелете или натрошете фино ореховите ядки. Месото нарежете на порции, начукайте ги, подправете с черен пипер, подсолете.
Смесете майонезата с меда и горчицата, добавете орехите и с получената смес намажете телешкото. Оставете го за 15 минути, за да се маринова, след което сложете в тиган с горещо олио и изпържете от двете страни (до готовност).
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: heaclub.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И КАРТОФИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Свински пържоли с мед, соев сос и чесън
- Свински пържоли с карамелизиран лук
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон
- Свински пържоли на тиган с гъби и сос
Коментари към Телешки пържоли с мед и орехи