Телешки пържоли с домати и кашкавал
Необходими продукти:
- 300 грама телешко месо
- 1-2 домата
- 100 грама кашкавал
- черен пипер
- сол
Необходими продукти:
Почистете всички ципи от месото, нарежете го на порции, начукайте старателно от двете страни и подправете на вкус.
След това в сух тиган изпечете пържолите до полуготовност.
Нарежете домата на кръгчета, кашкавала настържете едро.
Застелете тава с пергамент или алуминиево фолио и подредете в нея месото.
Върху всяко парче сложете по 2-3 доматени кръгчета и поръсете с кашкавал.
Поставете в загрята фурна за 10 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свински пържоли с мед
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
- Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
- Телешко с картофи, грах и зелен боб
- Свинска пържола с хрупкава коричка и червено зеле
Коментари към Телешки пържоли с домати и кашкавал