Телешки пържоли с домати и кашкавал

Необходими продукти:
- 300 грама телешко месо
- 1-2 домата
- 100 грама кашкавал
- черен пипер
- сол
Необходими продукти:
Почистете всички ципи от месото, нарежете го на порции, начукайте старателно от двете страни и подправете на вкус.
След това в сух тиган изпечете пържолите до полуготовност.
Нарежете домата на кръгчета, кашкавала настържете едро.
Застелете тава с пергамент или алуминиево фолио и подредете в нея месото.
Върху всяко парче сложете по 2-3 доматени кръгчета и поръсете с кашкавал.
Поставете в загрята фурна за 10 минути.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Телешко с картофи, грах и зелен боб
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Свински пържоли с карамелизиран лук
- Свински пържоли на тиган с гъби и сос
Коментари към Телешки пържоли с домати и кашкавал