Сьомга в омлет с прясно мляко
Необходими продукти:
- 300 грама прясно замразена сьомга
- 6 яйца
- 150 милилитра прясно мляко
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на неголеми парчета, които сложете в съд с нагорещеното масло. Налейте прясното мляко и подсолете. Когато течността кипне, затворете тигана с капак и нека сьомгата се задушава в продължение на няколко минути, след което оставете да се охлади.
Яйцата разбийте и изсипете при рибата. Отново подсолете, разбийте и изсипете сместа в тиган, в който преди това сте разтопили и сгорещили парченце масло.
Затворете с капак и изпечете омлета на несилен огън до готовност.
Поръсете с пресни зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: heaclub.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
ПРОМОСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Омлет с домати, чесън и джинджифил
- Омлет с царевица и сос болонезе
- Картофен омлет с пилешко и кашкавал
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Сьомга Марсала с гъби и кафяв ориз
- Омлет с шунка, домат и кашкавал (в пакет)
Коментари към Сьомга в омлет с прясно мляко