Сьомга в омлет с прясно мляко

Необходими продукти:
- 300 грама прясно замразена сьомга
- 6 яйца
- 150 милилитра прясно мляко
- сол
- масло
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата на неголеми парчета, които сложете в съд с нагорещеното масло. Налейте прясното мляко и подсолете. Когато течността кипне, затворете тигана с капак и нека сьомгата се задушава в продължение на няколко минути, след което оставете да се охлади.
Яйцата разбийте и изсипете при рибата. Отново подсолете, разбийте и изсипете сместа в тиган, в който преди това сте разтопили и сгорещили парченце масло.
Затворете с капак и изпечете омлета на несилен огън до готовност.
Поръсете с пресни зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: heaclub.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ОМЛЕТ 520 гр.
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
ПРОМОДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Омлет с киселец и сирене
- Омлет с тиквички на фурна
- Филе от сьомга върху кедрова дъска
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Богата салата със сьомга, бекон, авокадо и зеленчуци
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
Коментари към Сьомга в омлет с прясно мляко