Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън

Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън

Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън - изображение

Необходими продукти:

  • 400 грама пушена сьомга
  • 400 грама крема сирене
  • 3 яйца
  • 2 скилидки чесън
  • черен пипер, зелен лук, сол

 

Начин на приготвяне:

Първо сварете яйцата.

Пушената риба нарежете на много тънки равни парчета.

Застелете с найлоново фолио формички за мъфини (така по-лесно ще извадите готовото предястие).

На дъното на всяка клетка сложете по парче сьомга, като то трябва да обхваща и стените.

Нарежете ситно сварените яйца (може да ги настържете, ако решите).

Чесъна и перата зелен лук накълцайте много ситно.

Смесете всички продукти с крема сиренето и подправете с черен пипер и сол.

Разпределете плънката върху рибените парчета и я затворете със сьомгата.

Увийте предястието с найлоново фолио и поставете тежък предмет върху формата. Така "кексчетата" ще се трамбоват.

Приберете в хладилника за 3-4 часа, след което извадете хапките от съда и поднесете.

Добър апетит!!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноХранене при...