Сърца от яйца и рулца от раци

Необходими продукти:
- 150 грама рулца от раци
- 4 разбити яйца
- сол, черен пипер
- зеленчуци по избор, нарязани ситно
- нарязан ситно пресен лук
- масло или зехтин за пържене
- клечки за зъби
Начин на приготвяне:
С помощта на остър нож направете полуразрези на рулцата от раци по дължина. Свийте така, че да придобият сърцевидна форма и закрепете с помощта на клечките за зъби. Загрейте тиган, сложете рулцата и в средата на всяко изсипете смес от разбити яйца, зеленчуци, сол, черен пипер и зелен лук. Запечете за 4-5 минути от всяка страна и подредете сърчицата в чиния. Поднесе с любов и хапнете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykoreankitchen.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Домашни кюфтета от рулца от раци
- Печени яйца с наденица
- Краб (вид рак)
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Печени яйца на фурна със сметана, чесън и кашкавал
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Запеканка от моркови с яйца
- Печени яйца с лук и соев сос
- Салата Снежни човеци от ориз, царевица и рулца от раци
Коментари към Сърца от яйца и рулца от раци