Сърца от яйца и рулца от раци

Необходими продукти:
- 150 грама рулца от раци
- 4 разбити яйца
- сол, черен пипер
- зеленчуци по избор, нарязани ситно
- нарязан ситно пресен лук
- масло или зехтин за пържене
- клечки за зъби
Начин на приготвяне:
С помощта на остър нож направете полуразрези на рулцата от раци по дължина. Свийте така, че да придобият сърцевидна форма и закрепете с помощта на клечките за зъби. Загрейте тиган, сложете рулцата и в средата на всяко изсипете смес от разбити яйца, зеленчуци, сол, черен пипер и зелен лук. Запечете за 4-5 минути от всяка страна и подредете сърчицата в чиния. Поднесе с любов и хапнете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykoreankitchen.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Краб (вид рак)
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Салата Клеопатра
- Салата от рулца от раци с домати, майонеза и чесън
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Бързо гювече в тиган
- Яйце в гювече с картофи, бекон и кашкавал
- Яйца на фурна със спанак и швейцарско сирене
Коментари към Сърца от яйца и рулца от раци