Супа от раци и царевица

Необходими продукти:
1 консерва раци
1 чаша царевица от консерва
1 с. л. царевично брашно
1 чаша мляко
4 чаши месен бульон
сол, соев сос, чили - на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркайте царевичното брашно и млякото и оставете да постои. Затоплете бульона, прибавяйте постепенно към него млякото с брашното като разбърквате, докато заври и внимавайте да не се получат бучки. Добавете царевицата, раците и варете, бъркайки около 10 минути на слаб огън.
Подправете супата със сол и други подправки, сервирайте със соев сос и нарязани зелени люти чушки, накиснати в оцет.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от риба и морски продукти
- Полента с чери домати, кашкавал и козе сирене
- Топчета мамалига със сирене
- Царевични медальони с мед и плодове
- Студена кокосова супа с царевица
- Царевица на скара с бекон и масло
- Елоте (мексиканска улична царевица)
- Хляб от сладка царевица
- Пикантна царевица по мексикански
- Бърза царевична каша с маслини, лук и кашкавал
- Царевичен сладолед
Коментари към Супа от раци и царевица