Супа от раци и царевица

Необходими продукти:
1 консерва раци
1 чаша царевица от консерва
1 с. л. царевично брашно
1 чаша мляко
4 чаши месен бульон
сол, соев сос, чили - на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркайте царевичното брашно и млякото и оставете да постои. Затоплете бульона, прибавяйте постепенно към него млякото с брашното като разбърквате, докато заври и внимавайте да не се получат бучки. Добавете царевицата, раците и варете, бъркайки около 10 минути на слаб огън.
Подправете супата със сол и други подправки, сервирайте със соев сос и нарязани зелени люти чушки, накиснати в оцет.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ЖАН Д'АРСЕЛ HYDRATANTE ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ 15 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
БИОТИНА ЛОСИОН ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ С ШИПКОВО МАСЛО И ВИТАМИН B7 250 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от риба и морски продукти
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Царевичен сладкиш с прясно мляко и ананас
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Ароматна печена царевица
- Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
- Хрупкави карамелизирани пуканки
- Царевица, Кукуруз
Коментари към Супа от раци и царевица