Супа от раци и царевица
Необходими продукти:
1 консерва раци
1 чаша царевица от консерва
1 с. л. царевично брашно
1 чаша мляко
4 чаши месен бульон
сол, соев сос, чили - на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркайте царевичното брашно и млякото и оставете да постои. Затоплете бульона, прибавяйте постепенно към него млякото с брашното като разбърквате, докато заври и внимавайте да не се получат бучки. Добавете царевицата, раците и варете, бъркайки около 10 минути на слаб огън.
Подправете супата със сол и други подправки, сервирайте със соев сос и нарязани зелени люти чушки, накиснати в оцет.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ КАРБО X 1000 г НЕОВКУСЕН
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 N МЕДНО РУСО
ОЛ НУТРИШЪН КАРБО МУЛТИ МАКС 3 кг
КАША ЕЛДА И ЦАРЕВИЦА 180 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
БИОТИНА ШАМПОАН ЗА КОСА С ШИПКОВО МАСЛО И ВИТАМИН B7 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от риба и морски продукти
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Лобстер
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Царевична запеканка със спанак
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Царевица, Кукуруз
- Мексиканска салата от царевица с фета и майонеза
- Пица с пилешко и царевица
Коментари към Супа от раци и царевица