Спанак с лук, домати и яйца
Необходими продукти:
- 500 грама спанак
- 5 - 6 домата
- 2 яйца
- 3 глави лук
- 4 супени лъжици зехтин
- 4 супени лъжици сметана
- магданоз
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Накълцайте спанака, доматите нарежете на парчета, а лука на сламки и го задушете в зехтина. Към него прибавете спанака, доматите, магданоза, подправките и задушете в продължение на 5 минути.
Изсипете зеленчуците в подходяща форма и ги залейте с разбитите яйца, към които сте добавили 2 супени лъжици вода. Изпечете във фурната до готовност.
Преди да поднесете, полейте със сметана и украсете с магданоз или друга любима зелена подправка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕЛЕСАН таблетки * 60
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ДЕЙЛИ ЕЛИКСИР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА 300 г НАДЯ ПЕТРОВА
ПЮР НУТРИШЪН ЛИВЪР КОМПЛЕКС капсули * 60
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ХИМАЛАЯ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Салати от булгур и спанак
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Спаначено руло с крема сирене, сушени домати и чесън
- Зеленчукова запеканка с извара
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
Коментари към Спанак с лук, домати и яйца