Спагети с пилешко, лук и маслини

Необходими продукти:
200 грама спагети
2 супени лъжици олио
1 глава лук
1 чаена лъжица пудра захар
50 грама маслини без костилки
1 парче пилешко филе
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сгорещете олиото в тиган и в него изпържете нарязания лук, сложете и чаена лъжица пудра захар. Нека се приготвят на слаб огън в продължение на 5 минути. След това прибавете пилешкото филе, нарязано на малки парчета и нека се пържи до готовност.
Спагетите сварете в подсолена вода, която след това отцедете.
Прибавете пилешкото с лука към спагетите, сложете нарязаните на кръгчета маслини и разбъркайте всичко.
Вече може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Костилките от маслини прочистват червата
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
Коментари към Спагети с пилешко, лук и маслини