Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Макаронени изделия Спагети с пилешки бутчета в млечен сос

Спагети с пилешки бутчета в млечен сос

от 26 сеп 2018г.
Спагети с пилешки бутчета в млечен сос - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 400 грама спагети
  • 2 пилешки бутчета
  • 1 глава лук
  • 2 моркова
  • 500 милилитра прясно мляко с 2,5% масленост
  • 1,5 супени лъжици брашно
  • подправки на вкус (сол, черен пипер)


Начин на приготвяне:

Налейте вода в тенджера, сложете супена лъжица сол и поставете съда върху котлона. Щом течността кипне, добавете в нея спагетите (без да ги начупвате) и ги сварете до готовност, като периодично разбърквайте, за да не се слепят.

След това ги изсипете в гевгир, за да се отцеди водата.

Пилешките бутчета нарежете на парчета с големина по ваш избор.

Обелете и измийте главата кромид и двата моркова. Нарежете ги, както е показано на следващата снимка.

лук и морков

Изпържете месото до златисто, тогава намалете температурата на котлона и добавете лука в съда. Щом се запържи леко, изсипете и морковите. Оставете сместа на огъня до полуготовност.

На този етап налейте прясното мляко в тигана и нека то заври. Тогава сложете 1,5 супени лъжици брашно (ако замените млякото с готварска сметана, не използвайте брашно).

Ако сосът се получи прекалено гъст, разредете с малко вода и изчакайте течността отново да кипне.

Разпределете спагетите в чинии, а отгоре сложете парчетата пилешкото, които полейте с млечния сос.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vashvkus.ru

Още по темата:
  • Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
  • Как да съхраним сготвена паста Как да съхраним сготвена паста
  • Бистра пилешка супа със спагети Бистра пилешка супа със спагети
  • Сос песто от тиквени семена с чесън и магданоз Сос песто от тиквени семена с чесън и магданоз
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
6.95лв. / 3.55 €

ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г

ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
5.60лв. / 2.86 €

ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г

ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
5.60лв. / 2.86 €

ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г

НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
39.00лв. / 19.94 €

НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000

ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
56.30лв. / 28.79 €

ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000

НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
39.00лв. / 19.94 €

НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000

Коментари към Спагети с пилешки бутчета в млечен сос

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Спагети с пилешки бутчета в млечен сос
    www.framar.bg 
    на 17 November 2025 в 16:49
    Коментирайте "Спагети с пилешки бутчета в млечен сос"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Макаронени изделия
  • Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
  • Спагети с морски дарове в доматен сос
  • Спагети с пармезан и яйца
  • Спагети със сметана и риба тон
  • Как да съхраним сготвена паста
  • Бистра пилешка супа със спагети
  • Оризови спагети
  • Спагети с гъби, бекон в доматен сос
  • Спагети с боб и пикантен доматен сос с пармезан
  • Спагети с гъби, сирена и сметана
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Проучване, изучаващо причините за психични заболявания, може да подобри лечението имПроучване, изучаващо причините за психични заболявания, може да подобри лечението им

Проучване, изучаващо причините за психични заболявания, може да подобри лечението им

от 17 ное 2025г.Прочети повече
Прилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрасттаПрилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрастта

Прилагат рапамицин за лечение на безплодие, свързано с възрастта

от 17 ное 2025г.Прочети повече
Molecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младитеMolecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младите

Molecule – хапчето за отслабване, което застрашава здравето на младите

от 17 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 17 дни, 5 часа и 45 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 27 дни, 1 час и 58 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Оризови спагети Оризови спагети

Оризови спагети

от 08 сеп 2019г. Прочети повече
Ако искате по-бързо да сварите пастата, накиснете я в студена вода Ако искате по-бързо да сварите пастата, накиснете я в студена вода

Ако искате по-бързо да сварите пастата, накиснете я в студена вода

от 01 юни 2018г. Прочети повече
Макароните не водят до напълняване? Макароните не водят до напълняване?

Макароните не водят до напълняване?

от 23 юли 2012г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПАСТА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН PRONAMEL ДЖУНИЪР 6-12 г 50 мл

ГРАСБЕРГ ОМЕГА 3 ПРЕМИУМ капсули 1200 мг * 90

ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ШОКОЛАД 150 мл

ВАПРЕС филмирани таблетки 160 мг * 30

ШУНГИТ минерал 500 г ФБТ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПОЛИЖИНАКС вагинални глобули * 6

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:41:59

АНЗИБЕЛ МЕНТОЛ таблетки за смучене * 20 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:41:04

НАЗОРИГ спрей за нос 20 мл ERBAGIL

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:40:28

ФЛЕКС КОД ГОЛД сироп 500 мл ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 16:38:35

ПРОПОЛИСОВА (КЛЕЕВА) ТИНКТУРА 30% 30 мл ЗДРАВНИЦА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 15:58:58
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival