Спагети с гъби, бекон в доматен сос

Необходими продукти:
450 грама спагети
450 грама бекон
150 грама гъби
1 глава лук
1,5 чаени чаши доматен сос
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите до готовност в подсолена вода според указанията върху опаковката. След това отцедете течността, изплакнете спагетите и оставете за момента.
Направете соса, като в голяма тенджера изпържете нарязаните бекон, лук и гъби. Отцедете мазнината и добавете доматения сос. Когато той заври, намалете температурата и изсипете спагетите.
Нека всичко се приготвя в продължение на няколко минути, през които разбърквайте.
Ястието е готово.
Добър апетит!
Снимка: devchonki.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети със сметана и риба тон
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Спагети с пармезан и яйца
- Спагети с печени чери домати, чеснова галета, пармезан и босилек
- Паста папарделе с наденица и сметана
- Спагети с песто от броколи и пармезан
- Сос от сирене Бри със спагети
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Спагети със сос от рикота и лимон
Коментари към Спагети с гъби, бекон в доматен сос