Спагети със сос от аншоа, маслини, каперси и магданоз

Необходими продукти:
- 450 грама спагети
- 1,5 чаени чаши нарязан пресен магданоз
- 1/2 чаена чаша зехтин
- 1 глава лук
- 1/3 чаена чаша маслини (зелени, без костилки)
- 4 броя аншоа
- 2 чаени лъжици каперси
- 2 скилидки чесън
- 1/4 чаена лъжица черен пипер (смлян)
- сол
Начин на приготвяне:
С помощта на кухненски робот смелете чесъна, лука, каперсите, магданоза, аншоата и маслините. Сложете 1/2 чаена лъжица сол, черния пипер и налейте зехтина.
Направете сместа еднородна.
Спагетите сварете в подсолена вода, следвайки указанията, отбелязани върху опаковката.
Отцедете течността, налейте малко зехтин и разбъркайте.
Разпределете в чинии и поднесете с ароматния сос.
Украсете с цели маслини и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: namnamra.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети със сос от рикота и лимон
- Спагети със сметана и риба тон
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Лингуини с червено цвекло, фета и орехи
- Спагети с пармезан и яйца
- Сос от сирене Бри със спагети
- Как да съхраним сготвена паста
- Бистра пилешка супа със спагети
- Чеснова паста с пармезан
- Запечени спагети с гъби, сирена и маслини
Коментари към Спагети със сос от аншоа, маслини, каперси и магданоз