Спагети със сос от аншоа, маслини, каперси и магданоз

Необходими продукти:
- 450 грама спагети
- 1,5 чаени чаши нарязан пресен магданоз
- 1/2 чаена чаша зехтин
- 1 глава лук
- 1/3 чаена чаша маслини (зелени, без костилки)
- 4 броя аншоа
- 2 чаени лъжици каперси
- 2 скилидки чесън
- 1/4 чаена лъжица черен пипер (смлян)
- сол
Начин на приготвяне:
С помощта на кухненски робот смелете чесъна, лука, каперсите, магданоза, аншоата и маслините. Сложете 1/2 чаена лъжица сол, черния пипер и налейте зехтина.
Направете сместа еднородна.
Спагетите сварете в подсолена вода, следвайки указанията, отбелязани върху опаковката.
Отцедете течността, налейте малко зехтин и разбъркайте.
Разпределете в чинии и поднесете с ароматния сос.
Украсете с цели маслини и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: namnamra.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Оризови спагети
- Спагети със сметана и риба тон
- Как да съхраним сготвена паста
- Паста папарделе с наденица и сметана
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Бистра пилешка супа със спагети
- Нудълс с пилешко, гъби и зеленчуци
- Спагети с пармезан и яйца
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Пържени спагети с любим сос
Коментари към Спагети със сос от аншоа, маслини, каперси и магданоз