Спагети в чеснов сос с магданоз
Необходими продукти:
- 200 грама спагети
- връзка магданоз (50 грама)
- 2 големи или 4 малки скилидки пресен чесън
- 10 супени лъжици зехтин
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
Налейте вода в тенджера и изчакайте да заври. Когато това стане, подсолете и сложете спагетите.
След десетина секунди, започнете да ти прегъвате, притискайки във водата, докато се потопят целите в нея.
Сварете до готовност.
Измийте и подсушете магданоза, отделете само листата, които нарежете ситно.
Скилидките чесън също обелете.
Намачкайте ги и сложете при листата. Овкусете с подправките.
Налейте зехтина и разбъркайте.
Сварените спагети сложете в гевгир, за да се отцеди течността.
След това бързо изсипете в съда с ароматния сос и разбъркайте.
Добър апетит!
Източник: restoran.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Оризови спагети
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети с пармезан и яйца
- Спагети със сметана и риба тон
- Спагети със сушени домати, пушена шунка и пармезан
- Нудълс с пилешко, гъби и зеленчуци
- Сос от сирене Бри със спагети
- Спагети с песто от броколи и пармезан
- Бистра пилешка супа със спагети
Коментари към Спагети в чеснов сос с магданоз