Спагети в чеснов сос с магданоз

Необходими продукти:
- 200 грама спагети
- връзка магданоз (50 грама)
- 2 големи или 4 малки скилидки пресен чесън
- 10 супени лъжици зехтин
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
Налейте вода в тенджера и изчакайте да заври. Когато това стане, подсолете и сложете спагетите.
След десетина секунди, започнете да ти прегъвате, притискайки във водата, докато се потопят целите в нея.
Сварете до готовност.
Измийте и подсушете магданоза, отделете само листата, които нарежете ситно.
Скилидките чесън също обелете.
Намачкайте ги и сложете при листата. Овкусете с подправките.
Налейте зехтина и разбъркайте.
Сварените спагети сложете в гевгир, за да се отцеди течността.
След това бързо изсипете в съда с ароматния сос и разбъркайте.
Добър апетит!
Източник: restoran.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети със сметана и риба тон
- Оризови спагети
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети с песто от броколи и пармезан
- Сладки спагети на фурна с канела, стафиди и бисквитки
- Спагети с рикота, доматен сос и пържени патладжани
- Спагети с пармезан и яйца
- Нудълс с пилешко, гъби и зеленчуци
- Сос от сирене Бри със спагети
Коментари към Спагети в чеснов сос с магданоз