Сос Ремулада с джинджифил
Сервирайте сос Ремулада с препечени брускети, чипс, салата или като добавка към основно ястие.
Необходими продукти:
- 1 чаша майонеза
- 2 стръка зелен лук, наситнени
- 2 супени лъжици пикантен чеснов сос
- 1 супена лъжица пълнозърнеста дижонска горчица
- 1 супена лъжица сок от лайм
- 4 чаени лъжички корен джинджифил, настърган
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркайте в купа майонезата, зеления лук, пикантния чеснов сос, пълнозърнестата дижонска горчица, сока от лайм и джинджифила. Овкусете със сол, черен пипер и сервирайте веднага или покрийте с капак и съхранете в хладилник до 3 дни. Разбъркайте добре, преди да поднесете.
Приятен апетит!
Източник:
myrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сос Бъфало
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Веган майонеза от нахут
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Пилешки пържоли в лимонов сос
- Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Салата от цвекло с майонеза, чесън и орехи
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
Коментари към Сос Ремулада с джинджифил