Солен Бриош с наденица
Необходими продукти:
- 1 брой сурова кълцана наденица
- 3 яйца
- 250 грама брашно
- 200 милилитра течна готварска сметана
- 1 пакетче суха мая
- щипка сол
- 30 грама меко масло
Начин на приготвяне:
В тенджера налейте вода и сварете наденицата. Отцедете и оставете настрана. В купа смесете яйцата със солта, добавете сметана, брашното и маята. Разбъркайте до получаването на гладка паста.
Загрейте фурната на 180 градуса, изсипете половината от сместа в добре намаслена продълговата форма и сложете наденицата.

Покрийте с останалото тесто и изпечете бриоша за 40 минути. Охладете, разрежете и поднесете.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Снимки: www.blogdechataigne.fr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за домашен бахур
- Кекс с райски ябълки, орехи и глазура от крема сирене
- Коледен венец
- Боб с наденица и кисело зеле
- Брауни с орехи
- Кекс с червени боровинки
- Бананов кекс с овесени ядки и орехи
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Шоколадов кекс без яйца и мляко
Коментари към Солен Бриош с наденица