Солен Бриош с наденица

Необходими продукти:
- 1 брой сурова кълцана наденица
- 3 яйца
- 250 грама брашно
- 200 милилитра течна готварска сметана
- 1 пакетче суха мая
- щипка сол
- 30 грама меко масло
Начин на приготвяне:
В тенджера налейте вода и сварете наденицата. Отцедете и оставете настрана. В купа смесете яйцата със солта, добавете сметана, брашното и маята. Разбъркайте до получаването на гладка паста.
Загрейте фурната на 180 градуса, изсипете половината от сместа в добре намаслена продълговата форма и сложете наденицата.
Покрийте с останалото тесто и изпечете бриоша за 40 минути. Охладете, разрежете и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Снимки: www.blogdechataigne.fr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Млечен кокосов кекс
- Шоколадов кекс без яйца и мляко
- Бананов кекс с овесени ядки и орехи
- Наденички с гъби и лук
- Ванилов сладкиш с карамелена глазура
- Марокански кекс с кардамон и портокал
- Кекс с червени боровинки
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Бърз кекс с кондензирано мляко
- Безглутенов кекс с боровинки и лимон
Коментари към Солен Бриош с наденица