Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Солено руло с тиквички, сирене бри и колбас

Солено руло с тиквички, сирене бри и колбас

Солено руло с тиквички, сирене бри и колбас - изображение

Необходими продукти:

  • около 270 грама брашно
  • 120 грама натурално кисело мляко или заквасена сметана
  • 1 яйце
  • 200 грама тиквички
  • 150 грама сирене бри
  • 50 грама сурово пушен колбас
  • 10 грама захар
  • черен пипер
  • сол


Начин на приготвяне:

Смесете яйцето със захарта и киселото мляко, подсолете. Налейте вода и добавете брашното постепенно. По-добре е да направите лепкаво тесто, отколкото твърдо. Първо го замесете с миксер, след това прехвърлете върху набрашнен плот и месете с ръце няколко минути.

Разпределете го върху кухненска дъска, като го оформите като правоъгълник. В единия му край (по дължина върху половината) разпределете тиквичките, които може да нарежете произволно или да настържите (необходимо е да отцедите предварително течността от тях). Подсолете и поръсете с малко черен пипер.

Следва сиренето бри (разбира се, може да замените с друг вид, ако предпочитате), парченца сурово пушен колбас и покрийте със свободното тесто. Повърхността намажете с олио и изпечете рулото в предварително нагорещена до 180 градуса температура в продължение на 30-40 минути.

Когато извадите ястието, разрежете го на порции и поднесете със сирене бри или това, което сте използвали в рецептата.

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: iamcook.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноДиети